Donald Trump speelt kerstman voor Bitcoin-investeerders; Belooft positieve veranderingen

advertentie Phemex

Net na de kerst is Trump de kerstman geworden voor de Bitcoin-investeerders door Bitcoin indirect te accepteren door er een belasting over te heffen. De indirecte belasting van de Amerikaanse overheid. met de naam “labyrintische belasting” was de laatste tijd geïntroduceerd met een groot aantal positieve veranderingen voor de Amerikaanse Bitcoin-investeerders.

Hier is het fragment uit de beslissing, en hoe het de Indiaanse investeerder zal beïnvloeden

Na 31 jaar werd verwacht dat zo’n grote beslissing de markt een boost zou geven, hoewel geen van de Amerikanen ooit een dergelijk wetsvoorstel had verwacht dat zeven inkomensschijven kan opsplitsen tot vier en ze zal verlagen met betrekking tot de belastingstructuur..

Voor bitcoiners (een term die wordt gebruikt voor Bitcoin-investeerders), kan het worden beschouwd als een wet om tegemoet te komen aan een compromis dat voldoet aan de titels II en V van de gelijktijdige vaststelling van het financiële plan voor de vaststelling van de plichten van het monetaire jaar 2018, vastgelegd in de wet door president Trump, een mogelijk belangrijke voorziening.

Aangezien deze belasting de bitcoiners op de volgende manier zal helpen

  • Belasting moet worden betaald over Bitcoin-handel

Terwijl het veranderen van bitcoin in fiat belastbaar was, was het kopen van fysieke dingen met crypto belastbaar, nu is zelfs crypto-naar-crypto belastbaar, waardoor in feite alle bitcoin-transacties goed en belastbaar zijn. En de verandering wordt geïmplementeerd vanaf het begin van het kalenderjaar 2018, slechts enkele dagen verwijderd.

  • Men kan belasting betalen over Bitcoin in Bitcoin Cash

Iedereen die wordt belast voor het handelen in Bitcoin, moet de belasting erover betalen. Aangezien Bitcoin geen echte waarde of identiteit heeft, roepen de nieuwe regels die de heer Trump deelt op om belasting te betalen via Bitcoin Cash. Deze beslissing had Bitcoin eigenlijk aanbevolen als een financieel instrument waarin kan worden gehandeld en belastingen kunnen worden betaald. In zijn steun zegt het Treil-team van Trump dat het nodig was omdat de Amerikaanse investeerders in Bitcoin elke dag toenamen.

  • Zal de acceptatie ervan als wereldwijde valuta vergroten

Als een land dat de economie aandrijft Bitcoin accepteert, zal het zeker de markt van Bitcoin en andere Crypto-valuta’s een boost geven. Het belooft een sterke legitieme valuta-bevinding in de vorm van Bitcoin.

Volgens de New York Times nam elke dag in totaal 2,5K Amerikaanse investeerders toe die bereid zijn in Bitcoin te investeren.

Wat kan de mogelijke reden zijn van de overwinning van Bitcoin tijdens het voorzitterschap van Trump??

Het is absoluut een overwinning van Bitcoin-oprichters die indirect steun krijgen van ‘s werelds sterkste economie. De best mogelijke reden voor deze ondersteuning zou kunnen zijn:

“Blockchain-technologie heeft het potentieel om een ​​revolutie teweeg te brengen in de financiële dienstensector, de Amerikaanse economie en de levering van overheidsdiensten, en ik ben er trots op betrokken te zijn bij dit initiatief”

Deze verklaring werd afgelegd door de belangrijkste persoon in het presidentschap van Trump; die onder Trump is aangewezen als Director of Office of Management and Budget. Dit betekent simpelweg dat hij zelf de toekomst van cryptovaluta’s vertrouwt. Hij wordt beschouwd als de meest inspirerende en uitgesproken persoon, hij heeft al in juni 2017 zijn mening duidelijk gemaakt dat Bitcoin een revolutie is en dat landen die de trend niet zullen accepteren of legaliseren binnenkort hun greep op de wereldeconomie zullen verliezen..


Mulvaney is een van de oprichters van bipartisan Blockchain Caucus, de belangrijkste taak van deze stichting is om mensen voor te lichten over Blockchain-ruimte, cryptovaluta’s, Bitcoin enz. De bovenstaande verklaring is afkomstig van een van de bijeenkomsten die hij organiseerde voor de BBC.

Als je nog steeds twijfelt waarom Bitcoin zal groeien onder het presidentschap van oom Trump, volgt hier een korte samenvatting

  • De sterkste economie van de wereld accepteert het graag als het financiële handelsinstrument.
  • Gemakkelijkste manier om transacties te doen, vandaar het probleemloze banksysteem dat Amerikanen meestal ondersteunen.
  • Verhoogde acceptatiegraad van Bitcoin als mensen de dapperen volgen.

Blijf lezen Coingape voor meer nieuws over de meest opwindende gebeurtenissen in de wereld van cryptovaluta’s.

Laat ons je mening over Bitcoin in 2018 weten in de reacties hieronder of schrijf ons op [e-mail beveiligd]

De gepresenteerde inhoud kan een persoonlijke mening van de auteur bevatten en is onderhevig aan marktvoorwaarden. Doe uw marktonderzoek voordat u in cryptocurrencies investeert. De auteur of de publicatie is niet verantwoordelijk voor uw persoonlijke financiële schade.

Bekijk onze DeFi-nieuwsfeed om de DeFi-updates in realtime bij te houden Hier.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector