Crypto Flashback 2018- ICO’s vallen, prijzen kelderden, maar Crypto-industrie staat sterker dan ooit

advertentie Phemex

2018 was een jaar van realiteitscheck. Alle hype, alle nieuwe hoogtepunten en onrealistische projecties kwamen tot stilstand toen de markten begonnen te tuimelen. Maar tegen de achtergrond van deze bloedende markt was er een echte fundamentele groei. Bedrijven groeiden, de sterksten overleefden terwijl de zwakken uitfaseerden en nu is de weg vrij voor 2019.Laten we de ups en downs koesteren die 2018 tot een jaar maakten voor #BUIDL in de crypto-industrie.

Januari 2018

Januari begon met een knal toen BTCC de overname aankondigde van het in Hongkong gevestigde Blockchain-investeringsfonds. Regelgevers in Zweden begonnen hun eigen nationale cryptocurrency e-Krona te overwegen, terwijl hun Indiase tegenhangers belastingaangiftes uitgaf aan cryptohandelaren. Voor de projecten kreeg IOTA te maken met een hack van $ 4 miljoen, waardoor beveiligingsproblemen met betrekking tot het project werden veroorzaakt

Februari 2018

Meer use-cases en meer schrik vanuit de traditionele wereld van financiën en technologie voor de cryptocurrency. Terwijl IJsland begon te overwegen om de cryptomijnindustrie te belasten, betraden Volkswagen en Porsche de blockchain-industrie. Voor uitwisselingen begonnen Coinbase en Bitfinex de Segwit Bitcoin-update te gebruiken. De traditionele wereld van technologie en financiën ondersteunde het ontluikende ‘geld’ nog steeds niet met China’s Baidu en Weibo die aan crypto-advertenties trekken, terwijl Bank of America aankondigt dat cryptocurrency een groeiende bedreiging voor banken wordt.

Maart 2018

Betreed maart en de positieve nieuwsstroom begint met het aanvragen van een patent door Paypal voor snellere cryptobetalingen. In China kondigde PBOC een Chinese digitale valuta aan genaamd ‘DCEP’. Aan de westkant van de wereld werkte Ripple samen met het Hyperledger blockchain-consortium, terwijl Tennessee een wetsvoorstel goedkeurde om blockchain en smart contract te legaliseren. In maart werd Facebook ook geconfronteerd met beschuldigingen van datalekken en werd de roep om op blockchain gebaseerde technologieën luider.

April 2018

April kocht met zichzelf een touwtrekken tussen de toezichthouders. Sommige landen kochten regelgeving in, andere trokken de touwtjes gewoon verder. Ter ondersteuning heeft Australië nieuwe AML / CTF-regels voor crypto-uitwisselingen vastgesteld, terwijl Frankrijk de crypto-belasting heeft verlaagd tot 19%. In tegenstelling tot crypto’s, centrale banken in Iran en India, maar een verbod op het gebruik van cryptocurrency. Terwijl Iran een volledig verbod had, verbood de Indiase centrale bank banken om cryptotransacties in India te ondersteunen. In april kocht Yahoo Japan ook een belang van 40% in de Japanse cryptocurrency-exchange BitArg

Mei 2018

Al vier maanden na het jaar begon het gebruik van Bitcoin toe te nemen. De overheidsinstanties Florida begonnen belasting te accepteren via BTC en BCH, terwijl Praag, in de Tsjechische Republiek, Bitcoin-geldautomaten installeerde om cryptocurrency algemeen te gebruiken. De toezichthouders over de hele wereld bleven nog steeds sceptisch over cryptocurrency toen de Japanse FSA de crypto-uitwisseling vroeg om ZCash, Monero en Dash te schrappen en de Centrale Bank van Zimbabwe die cryptocurrencies verbood. Ethereum ging door met #BUIDL terwijl het de Casper-protocolupdate vrijgeeft.


 Juni 2018

Met juni begonnen meer reguliere bedrijven crypto’s te omarmen. NASDAQ Powered DX Exchange kondigde zijn lancering aan met Top Coins, terwijl Akon zijn AKoin lanceerde om een ​​futuristische stad te bouwen. Voor projecten werd EOS door de Chinese overheid beoordeeld als de beste blockchain, terwijl Tether probeerde zijn terrein vrij te maken door een rapport over zijn USD-reserves vrij te geven.

Juli 2018

Toen juli binnenkwam, intensiveerde de Indiase bankregelgever zijn bankblokkade voor de resulterende crypto-business, waarvan Zebpay zijn fiat-stortingen en opnames moest uitschakelen. Thailand, aan de andere kant, heeft twee noodverordeningen aangenomen als zijn gelegaliseerde cryptocurrencies. Terwijl landen hun eigen mening hadden over crypto’s, accepteerde een internationale instantie de G20 de aanbeveling van de Financial Stability Board over crypto-activa. Voor projecten integreerde Litecoin zichzelf met HTC Exodus, terwijl Vitalik, dat DEX ondersteunt, gecentraliseerde uitwisselingen ‘Burn in Hell’ noemt.

Augustus 2018

Nu augustus eraan komt, zijn alle ogen gericht op de SEC en de Bitcoin ETF. Hoewel SEC cryptoliefhebbers teleurstelde door de ETF opnieuw af te wijzen, gingen de inspanningen om institutioneel geld binnen te halen door. CBOE was ook behoorlijk optimistisch over het feit dat de ETF deze keer de grens overschreed, maar de zaken kwamen niet vruchtbaar uit. Terwijl de zaken in het Westen midden in de drukte zaten, verbood China crypto’s opnieuw. Onder projecten, gesprekken over XRP als beveiliging of niet voortgezet, waarbij Joseph Lubin beweert dat XRP helemaal geen blockchain-technologie is.

September 2018

Indiase toezichthouders die het spel blokkeren, hadden hun eerste calamiteit toen Zebpay zijn activiteiten stopte omdat het niet kon volhouden zonder de fiat-steun. Een beetje pessimisme werd overgenomen door Vitalik toen hij zei dat er geen plaats was voor 1000x groei in crypto, maar Goldman wierp zich positief op door aan te kondigen dat het aan Bitcoin-derivaten werkt. Het XRP-debat ging verder met BIS die XRP opriep om gecentraliseerd te worden. In China kondigde Bitmain zijn plannen aan om openbaar te worden.

Oktober 2018

October krijgt steun van Jack Ma en Elon Musk. Terwijl Ma gelooft dat bitcoin en blockchain een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan een geldloze samenleving, begint het saaie bedrijf van Musk BTC, LTC, BCH en ETH te accepteren. Tim Draper doet een ongebruikelijk bullish voorspelling dat Bitcoin zich erop richt om in 2022 $ 250000 te bereiken, terwijl Tron begint op te schalen met zijn MainNet.

November 2019

Het duurt bijna een jaar sinds het hoogste punt ooit voordat Bitcoin door Wall Street wordt geaccepteerd als ‘Asset Class’, maar Jay Clayton van SEC blijft bij haar standpunt zeggen dat de commissie alleen een BTC ETF zou steunen als marktmanipulaties worden aangepakt. BCH wordt op de meest dramatische manier hard gevorkt, waarbij Bitcoin Cash ABC Bitcoin Cash SV verslaat en een dominante keten van de twee blijkt te zijn. Nu de acceptatie in Zuid-Amerika toeneemt, bereiken Bitcoin-handelsvolumes van lokale bitcoins een recordhoogte in Chili, Colombia, Argentinië en Venezuela, terwijl in Europa Zwitserland de eerste crypto-ETP lanceert.

December 2018

Het einde van het jaar nadert met BTC die het jaarlijkse dieptepunt van $ 3000 bereikt en Ethereum 90% van zijn waarde verliest sinds het een recordhoogte bereikte. Er is hoop en positiviteit dat 2019 een beter jaar wordt. Binance is van plan om zijn eerste DEX te lanceren, terwijl Facebook doorgaat met het aannemen van blockchain-posities. De industrie wordt ook schoner nu de CEO van Mt Gox een termijn van 10 jaar krijgt.

Hier komen we aan het einde van 2018. Hoop 2019 brengt meer lunch en opwinding en ja dominantie voor de crypto-industrie.

Wordt 2019 een beter jaar na crypto’s? Laat ons uw mening hierover weten.

Bekijk onze DeFi-nieuwsfeed om de DeFi-updates in realtime bij te houden Hier.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map