Coinbase bereidt zich voor op Wall Street? Lanceert nu nieuwe producten en GBP-ondersteuning voor implementatie

Na de aankondiging van een nieuw crypto-noteringsproces, heeft Coinbase drie nieuwe producten geïntroduceerd en de uitrol van GBP voltooid om zijn gebruikers verder te helpen. De grootste Amerikaanse beurs breidt zich snel uit en wordt de ‘Google van Crypto’ naarmate Wall Street-giganten de cryptomarkt betreden.

Uitbreiding Coinbase: nieuwe producten gelanceerd

De grootste crypto-uitwisseling van de VS is nu helemaal klaar om het zijn klanten gemakkelijk te maken om cryptocurrencies te begrijpen en te kopen. Na de introductie van producten zoals Coinbase Prime, Coinbase Custody onder andere voor de institutionele beleggers, verwacht de in San Francisco gevestigde beurs nu dat “miljoenen mensen hun eerste cryptocurrency-aankoop zullen doen in de komende jaren.” En Coinbase smeedt verder om deze ervaring voor die miljoenen mogelijk te maken.

Deze updates omvatten drie producten, namelijk. Coinbase-bundel, pagina’s met informatiebronnen en Coinbase Learn.

De Coinbase-bundel wordt vandaag uitgerold en zal de komende weken beschikbaar zijn voor klanten in de VS en Europa. Het begint vanaf $ 25 en stelt iemand in staat om een ​​bundel van 5 cryptocurrencies te kopen die afzonderlijk kunnen worden verkocht, verzonden of ontvangen.

Bundels zijn een nieuwe manier om crypto op Coinbase te kopen. U bepaalt zelf hoeveel u uitgeeft. We zorgen voor een marktgewogen verdeling van activa in uw portemonnee. https://t.co/lfwwO8rcO1 pic.twitter.com/zhW2Tiw3rO

– Coinbase (@coinbase) 28 september 2018

Je kunt ook meer te weten komen over 50 van de beste cryptocurrencies, zelfs degenen die niet op Coinbase staan ​​vermeld op de informatie-activa-pagina. Blijkbaar wil Coinbase “er zeker van zijn dat iedereen leert om verder te denken dan” Bitcoin “bij het opbouwen van hun cryptocurrency-portfolio.”

Het derde product, Coinbase Learn, is om mensen op te leiden die nieuw zijn in de cryptowereld. Het is een nieuwe sectie op de website die de basisvragen zal beantwoorden.

Voor mensen die totaal nieuw zijn met crypto, hebben we Coinbase Learn gemaakt, een speciale portal om hen te helpen antwoorden te vinden op enkele van hun fundamentele cryptovragen, zoals op https://t.co/XMdm1ejoKZ.

– Coinbase (@coinbase) 27 september 2018


Lees ook: het nieuwe listingbeleid van Coinbase kan de deur openen voor XRP

Coinbase vormt zichzelf om de ‘Google van Crypto’ te worden

Ondertussen meldt Coinbase: “Alle Britse klanten hebben nu toegang tot GBP-betalingen en nieuwe GBP-handelsparen op Coinbase Pro / Prime.”

Vanaf vandaag hebben alle Britse klanten de mogelijkheid om GBP te storten en op te nemen op Coinbase, Coinbase Pro en Coinbase Prime. Als u een klant bent in het VK en uw GBP-portemonnee niet ziet, controleert u uw accountinstellingen en zorgt u ervoor dat uw land is ingesteld op VK. https://t.co/FrwTQARgPf

– Coinbase (@coinbase) 28 september 2018

Het werkt uit,

“Binnenlandse betalingen in GBP zullen in de meeste gevallen minder dan 30 minuten duren om van en naar uw rekening over te schrijven. U profiteert niet alleen van een hogere snelheid, maar ook van lagere kosten. Doordat u niet langer geld hoeft om te rekenen van Britse pond naar euro’s en vice versa, vermijdt u wisselkoersen en extra kosten voor transacties in vreemde valuta. “

Onlangs heeft Coinbase een nieuw proces aangekondigd om activa op de lijst te zetten waar de cryptocommunity enthousiast van wordt. Vanaf nu zijn er slechts 5 crypto’s te weten. Bitcoin (BTC), Bitcoin cash (BCH), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC) worden ondersteund op het platform.

Met deze verschuiving in het proces kunnen onze klanten van ons verwachten dat we in de loop van de tijd de meeste hoogwaardige activa zullen vermelden. Als u een nieuw digitaal activum heeft ontwikkeld en het heeft een onafhankelijke juridische en veiligheidsbeoordeling doorstaan, meld u dan vandaag nog aan om uw item op Coinbase te plaatsen: https://t.co/sIXzqXAuiu pic.twitter.com/YoTDkWtt3E

– Coinbase (@coinbase) 25 september 2018

Met de volgende aankondiging “kondigen we echter een nieuw proces aan waarmee we snel een lijst kunnen maken van de meeste digitale activa die in overeenstemming zijn met de lokale wetgeving, door te voldoen aan noteringsverzoeken per rechtsgebied”, heeft het de hoop en verwachting om nog veel meer cryptocurrencies op dit platform te zien.

Nu Wall Street-giganten ook hun weg vinden naar crypto, ontwikkelt Coinbase zichzelf snel als de ‘Google van crypto’ en bewijst het zijn moed.

Fortune, een van de eerste miljardenbedrijven uit de bitcoin-boom, zei in zijn artikel op Coinbase,

“Coinbase werd de eerste Amerikaanse cryptocurrency-startup die een ‘eenhoorn’-waardering van $ 1 miljard verdiende van investeerders, en de eerste die $ 1 miljard aan jaarlijkse inkomsten opleverde.”

Als het gaat om zijn klantenbestand, is het vijf keer gegroeid van twee jaar tot ongeveer 25 miljoen. Met Coinbase CEO Brain Armstrongs “Ik wil echt dat crypto door een miljard mensen wordt gebruikt in de komende vijf jaar”, kan worden verwacht dat Coinbase van plan is om een ​​lange weg te gaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector