BTC, ETH, XRP Prijsanalyse voor de week van 25 juni tot 1 juli – een gemengde week met goede positieve effecten op de lange termijn

advertentie Phemex

Deze week was een verademing voor veel crypto-investeerders en enthousiastelingen met een aantal goede langetermijnontwikkelingen. Niet veel positieve punten voor de prijs van grote cryptocurrencies, maar zeker een impuls aan het kopen aan het einde van de week waardoor Bitcoin weer boven het belangrijke weerstandsniveau van $ 6000 werd gekocht. De cryptomarkt heeft de afgelopen 2 dagen meer dan $ 26 miljard toegevoegd op weg naar het weekend, toen belangrijke activa, waaronder bitcoin, Ethereum en Bitcoin Cash, met dubbele cijfers stegen.

Met de spurt in volumes en de instroom van USD in crypto’s, hebben veel enthousiaste analisten en ondersteuners al gesproken over de cryptomarketing die een korte-termijn bull-fase ingaat, maar het is nog te vroeg om te voorspellen. De afgelopen week en de komende weken zullen meer een lakmoesproef zijn voor grote cryptocurrencies om boven hun weerstandsniveau te komen dan om exponentieel te groeien. Van het zakelijke front is het belangrijkste nieuws dat deze week werd gepakt dat Facebook zijn advertentiebeleid voor cryptocurrencies heeft teruggedraaid..

Bron Coin360.io, geraadpleegd om IST 11.11 uur op 1 juli

Bitcoin [BTC]

Bitcoin, de leider van het peloton, zag een duidelijke strijd tussen de stieren en de beren. Terwijl de beren in de eerste helft van de week hamerden, kwam de stier aan het einde van de week terug met een winst van 5,65%. De markkapitalisatie bedroeg $ 106 miljard. De prijzen bereikten het hoogste punt van $ 6465,51 en het laagste punt van $ 5835,78 tijdens de week, met een duidelijke strijd rond de weerstandsniveaus van $ 6000. De beurzen die deze week actiever waren, met BTC over verschillende paren, waren Binance (10,36%), CoinEx (7,58%) en ZB.com (4,38%). Een interessant feit met betrekking tot de volumeafhandeling van de beurs, het meest verhandelde paar lijkt BTC / USDT te zijn, een interessant paar, in termen van de meest vluchtige crypto gecombineerd met de stabiele muntketting.

Een paar stemmen die werden opgemerkt, spraken over Bitcoin. Tyler Winklevoss vergeleek Bitcoin met Digital Gold. Ron Paul, een voormalig lid van het Amerikaanse Congres en een Distinguished Counselor van het Mises Institute, zei dat Bitcoin, Gold-Backed Currency Can Coexist in Free Society. De belangrijkste economische adviseur van Allianz, Mohamed El-Erian, zei dat Bitcoin zich in een koopgebied zou bevinden als het met $ 5000 zou dalen.

Lees ook: Cryptocurrency-prijsanalyse voor de week van 18 juni tot 24 juni – Neerwaartse spiralen gaan door terwijl de regelgeving strenger wordt

Ethereum [ETH]

Ethereum, de op een na grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie, is er ook in geslaagd om de ondersteuning op dezelfde manier terug te kaatsen als Bitcoin en andere crypto’s. Het was in zeer ondiep rood geweest, hoewel na het zien van veel groene toppen aan het einde van de week. Zoals we melden, was ETH net onder 0.96% na het zien van enkele hoogtepunten die ook te wijten waren aan coolheid om opgemerkt te worden. Etherprijzen, bovenaan, bedroegen deze week $ 461,21 en lagen op dieptepunten van $ 419,68, wat opnieuw een breed bereik laat zien waar de bulls en bears om streden. De beurzen die deze week in volumes actiever waren met ETH over verschillende paren, waren CoinEx (5,97%), OKEx (4,42%) en Finance (3,69%). ETH / USDT-paar dat de maximale volumes genereert

Wat nieuws deze week rond Ethereum was een crypto-hedgefonds, in Austin gevestigd, genaamd Multicoin Capital en ondersteund door Chris Dixon, Andreessen Horowitz was zeer positief over de toekomst van Ethereum en verzwakte Ripple en Litecoin. De centrale bank van Zuid-Afrika heeft een multi-bankproject afgerond om bank-naar-bank betalingsoverdrachten te testen met behulp van het op Ethereum gebaseerde platform, Quorum onder ‘Project Khokha’. Ook hebben basketbalteam Sacramento Kings besloten om Ethereum te ontginnen om technische onderwijsbeurzen te financieren.

Rimpel [XRP]

XRP volgde ook de trend van andere munten die de dalende trendlijn doorbraken. Het ondersteunde het momentum, hoewel het ook verkoopdruk op hogere niveaus zag toen beren de week in het rood begonnen aan te vallen met een daling van 3,47%. XRP-prijzen stonden deze week bovenaan op $ 0,491110 en lagen op dieptepunten van $ 0,427302. De beurzen die deze week in volumes actiever waren met XRP over verschillende paren, waren CoinBene (21,86%), Bitbank (12,61%) en Bithumb (8,88%). Het XRP / USDT-paar genereerde de maximale volumes, gevolgd door XRP-paren met Japanse JPY en Koreaanse KRW.


XRP verzamelde nieuws, waaronder de voorzitter van SBI Holdings die zei dat Ripple (XRP) de volgende wereldwijde standaard is voor cryptocurrency en geld. Ripple vond ook een nieuwe partner in het Indiase banksysteem in de vorm van Kotak Mahindra Bank, waardoor Kotak kan profiteren van xCurrent om snellere en efficiëntere overmakingen mogelijk te maken..

The Other Movers and Shakers

De andere munten die deze week naar de boven- en onderkant zijn gehaald volgens Coin Market Cap (toegankelijk op 1 juli om 23.30 uur IST) waren

Verhuizers

  • SelfKey- toont een stijging van 396,03%
  • SalPay- Laat een stijging zien van 170,11%
  • Whalecoin- toont een stijging van 132,34%

Shakers

  • Peepcoin- toont een daling van 92,95%
  • Zippie – Laat een daling zien van 45,59%
  • Token Desk – toont een daling van 45,57%

Wat denk je dat het sentiment van de cryptomarkten volgende week zou zijn? Laat ons uw mening hierover weten.

Bekijk onze DeFi-nieuwsfeed om de DeFi-updates in realtime bij te houden Hier.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map