Bitcoin [BTC], Ethereum [ETH], Ripple [XRP] Prijsanalyse 16 juli tot 22 juli

advertentie Phemex

  • Bulls nemen Bitcoin veilig meer dan $ 7k,
  • India verschilt van datum voor hoorzitting over cryptocurrency
  • De VS getuigt van “The Future of Money”

Eindelijk, deze week, stegen de stieren en deze stijging geeft beren de kans om te reageren of tekenen van hun bestaan ​​te vertonen. Na een constante strijd van 2 maanden bleven de bewaarde Bitcoin-bereik gebonden aan een neerwaarts sentiment, steeg de Bitcoin uiteindelijk met meer dan duizend USD en kwam in veiligheid boven $ 7300.

Dit was niet alleen de opkomst van Bitcoin, maar het nam ook de andere cryptocurrencies en het sentiment mee. Ondertussen, in India, de hoorzitting van de apex rechtbank op de RBI circulaire voor INR-ondersteuning aan de crypto-industrie was er anders dan 11 september, omdat de Securities and Exchange Board of India (SEBI), de marktregulator in het land, niet klaar was met zijn antwoord dat volgens de Apex Court cruciaal was voor de hoorzitting over de regelgeving.

Ondertussen ging deze week in de VS de hoorzitting van “The Future of Money: Digital Currencies” aan de gang, terwijl er veel details en economie eromheen werden besproken. Dit nieuws was belangrijk omdat hiervoor cryptocurrencies nodig waren, nu werd het besproken in de politieke wandelgangen van de Verenigde Staten.

Ander groot nieuws dat deze week de crypto-straat trof, was dat Stellar Lumens door Islamic Scholars werd goedgekeurd als sharia-compliant en dat Coinbase een aanvraag deed om zijn eigen Political Action Committee (PAC) op te richten om Amerikaanse verkiezingen te financieren..        

Bron: Coin360.io geraadpleegd op 22 juli 2018 om 10:55 uur IST

Bitcoin [BTC]

Bitcoin zag deze week een stevige piek die boven $ 7000 uitkwam, waardoor alle angsten die vorige week opdoemden voor een doorbraak van $ 6000 weggenomen werden. Gestationeerd ruim boven $ 7000, en consolidatie rond $ 7200-7300 niveaus zou een stevige basis kunnen vormen voor Bitcoin om verder op te schalen. De prijzen bereikten het hoogste punt van $ 7.466,86 en het laagste punt van $ 6.357,01 tijdens de week.

De bulls zullen naar voren moeten blijven rennen om de prijs verder te laten stijgen, aangezien elk negatief nieuws weer een neerwaartse spiraal kan veroorzaken. Ook op het gebied van futures rapporteerde CME Group een groei van bijna 100% in kwartaalvolume, wat blijk geeft van populariteit in bitcoin-futures.

De beurzen die deze week in volumes actiever waren met BTC over verschillende paren waren Binance (5,47%), OKEx (3,86%) en Bitfinex (2,49%).  

Charlie Lee drong er onlangs bij gebruikers op aan om ten minste één Bitcoin te kopen voordat ze in een andere cryptocurrency handelen. Hij twitterde,

“Er zullen maximaal 21 Mn Bitcoins bestaan. Er is niet eens genoeg BTC voor elke miljonair om er een te bezitten. Dus voordat u een andere munt koopt (inclusief LTC), moet u eerst proberen om ten minste 1 BTC te bezitten. Als je eenmaal 1 BTC hebt, koop dan alle shitcoins die je wilt! ”

Ook zette Tom Lee zijn positieve standpunt voort en bevestigde hij zijn voorspelling van $ 25.000 voor Bloomberg.

Lees ook: Bitcoin (BTC) Mini Bull Run Over, expert zegt dat het ergste zou kunnen komen


Ethereum [ETH]

Ethereum repliceerde ook hetzelfde sentiment dat Bitcoin liet zien, maar kon deze week niet meer dan 6% winnen in vergelijking met een winst van meer dan 15% van Bitcoin. Etherprijzen, bovenaan, bedroegen deze week $ 513,43 en lagen op dieptepunten van $ 443,69, ongeveer in het bereik. De beurzen die deze week in volumes actiever waren met ETH over verschillende paren waren CoinEx (5,61%), OKEx (5,01%) en ZB.COM (3,61%).

Wat nieuws deze week rond Ethereum was dat leidinggevenden en operators van grote cryptobedrijven, die worden gewaardeerd op vele miljarden dollars, optimistisch waren over Ethereum dan over bitcoin, de meest dominante cryptocurrency op de wereldmarkt..

Deze week, op CNBC’s Fast Money, zei Circle mede-oprichter en CEO Jeremy Allaire dat ETH de katalysator zou kunnen zijn voor de volgende cryptocurrency-rally, vanwege de ‘enorme’ hoeveelheid ontwikkelaarsactiviteit op de Ethereum-blockchain..

Ook Brian Armstrong, de CEO van Coinbase, is sinds eind 2017 gestaag positief tegenover ETH. Hij had ook openbaar gemaakt dat hij persoonlijk meer ether bezit, de native cryptocurrency van Ethereum, dan bitcoin..

Rimpel [XRP]

XRP verplaatste deze week ook BTC en ETH met een stijging van bijna 3%. Maar wat belangrijker was, was dat XRP de niveaus van $ 0,5 overschreed, wat als de sleutel voor de munt wordt beschouwd. De XRP-prijzen lagen deze week bovenaan op $ 0,519560 en lagen op dieptepunten van $ 0,43648. De beurzen die deze week in volumes actiever waren met XRP over verschillende paren waren Bitbank (16,83%), HitBTC (9,54%) en Binance (9,64%).

Ripple verzamelde deze week nieuws over het feit dat het in ware zin geen cryptocurrency is. Anatoly Castella, CEO van Elpis Investment, ‘s werelds eerste AI-aangedreven investeringsfonds voor digitale activa, vertelde verslaggevers dat hij gelooft dat XRP geen ‘echte’ cryptocurrency ’is en niet past bij de‘ puurste interpretatie ’van het woord. De oprichter van een ander groot fonds voor digitale activa, Arianna Simpson van Autonomous Partners, herhaalde zijn mening:

“Ik maak me veel zorgen over het niveau van centralisatie daar, en ik maak me zorgen over de regelgeving als wat ze hebben uitgegeven een beveiliging is”.  

De andere verhuizers en shakers

De andere munten die deze week naar de boven- en onderkant zijn gehaald volgens Coin Market Cap (toegankelijk op 22 juli om 23.30 uur IST) waren

Verhuizers

  • Proxeus- met een stijging van 177,61%
  • ToaCoin- toont een stijging van 157,12%
  • Elite- met een stijging van 151,26%

Shakers

  • Sumokoin- toont een daling van 69,28.%
  • RealChain- toont een daling van 61,31%
  • Super Bitcoin – Laat een daling van 50% zien

Wat denk je dat het sentiment van de cryptomarkten volgende week zou zijn? Laat ons uw mening hierover weten.

Bekijk onze DeFi-nieuwsfeed om de DeFi-updates in realtime bij te houden Hier.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector