Exeedme Membangun Platform Permainan Blockchain Prolifik di Polkadot

iklan Phemex

Salah satu perkara terbesar yang berlaku pada crypto tahun ini adalah minat yang tinggi di belakang kewangan terdesentralisasi (DeFi). Tidak syak lagi, ini memainkan peranan besar dalam bull-run semasa yang mendorong Bitcoin dan beberapa altcoin ke tahap tertinggi sepanjang masa. Pencarian produk kewangan bukan kustodian yang terdesentralisasi terutama mendorong peningkatan ini.

Dengan kira-kira $ 13.5 bilion terkunci di seluruh protokol DeFi, ini hanya mewakili kira-kira 2% daripada jumlah permodalan pasaran crypto. Implikasinya adalah, walaupun terdapat peningkatan 16 kali ganda dalam Total Value Locked (TVL) di seluruh protokol yang terdesentralisasi pada tahun ini, sektor ini merupakan perwakilan kecil industri, yang memberikan banyak ruang untuk pertumbuhan masa depan.

Tumpuannya cepat berpindah dari Ethereum yang merupakan platform perintis untuk DeFi. Pencarian untuk rantaian blok kendiri telah menjadikan Polkadot sebagai infrastruktur blockchain yang paling disukai untuk dibangunkan oleh projek inovatif. Polkadot menyajikan kes penggunaan yang kuat untuk DeFi dan NFTs (Non-Fungible Tokens), yang menjadikannya blockchain yang sempurna untuk Exeedme yang ingin menggabungkan keupayaan Blockchain, DeFi, dan NFT untuk merevolusikan industri permainan video dalam talian. 

Mirip dengan Polkastarter (rangkaian blockchain berasaskan Polkadot) yang merupakan DEX untuk kumpulan rentas rantai, Exeedme membawa platform permainan blockchain rentas rantai yang boleh dikendalikan untuk lebih 2.7 pemain dalam talian di seluruh dunia.

Apa yang unik mengenai Platform Permainan Exeedme Blockchain yang bertenaga?

Platform permainan tradisional dibina berdasarkan prinsip Free2Play yang memasarkan iklan secara agresif pada titik strategik dalam permainan. Tidak ketinggalan bahawa platform permainan ini adalah laman membuang data untuk pemain yang tidak curiga yang datanya dilombong dalam jumlah besar. 

Kerana ketiadaan ketelusan dengan platform permainan tradisional, ancaman ini telah memakan jauh dari pelek dan fabrik industri permainan yang menyebabkan para pemain sebahagian besarnya tidak berpuas hati dengan penyampaian kandungan permainan. Dengan bantuan produk terdesentralisasi yang dibawa oleh teknologi blockchain, Exeedme melancarkan platform permainan video inovatif yang dibina di atas blockchain Polkadot. 

Exeedme memperkenalkan inisiatif permainan bertenaga blockchain Play2Earn di mana pemain bermain dalam pertarungan dalam permainan kegemaran mereka, mencabar lawan, dan mendapat ganjaran. Konsep ini memastikan bahawa pemain dilayan sepenuhnya sambil dibayar untuk melakukannya. Dengan bantuan teknologi blockchain, Exeedme melepaskan dominasi orang tengah yang dengan pelbagai alasan yang tidak jelas menyumbang kepada mengapa pemain mendapat pampasan yang sangat sedikit. 

Platform permainan berasaskan blockchain menggabungkan sistem pengagihan ganjaran yang adil yang tidak membeza-bezakan tahap, memberi peluang kepada para profesional dan pemula untuk menjana pendapatan sambil dihiburkan. 

Menjelang pelancaran platform, Exeedme mendapat banyak sokongan dari pemain teratas di dalam dan di luar industri. Menurut maklumat dari pasukan, gergasi permainan mencapai perkongsian strategik dengan rakan berprofil tinggi termasuk Ibu kota Moonrock VYSYN, Modal GBV, Morningstar Ventures, Modal AU21, dan Modal Digital Spark. Menurut Exeedme, perkongsian ini akan membantu mempercepat pertumbuhan ekosistem permainannya:

“Rakan kongsi ini akan membantu kami merealisasikan matlamat kami untuk mewujudkan platform kejohanan bertenaga gamer dan bertenaga blockchain untuk CS: GO dan tajuk permainan teratas yang lain. Kami yakin bahawa dengan sokongan dana blockchain berpengalaman seperti itu, kami akan berkembang dengan cepat dan mencapai semua tonggak dalam peta jalan kami. “

Perkembangan ini dianggap sebagai langkah penting dalam perjalanan Exeedme ke dunia permainan yang terdesentralisasi, terutama memandangkan ia telah diumumkan tepat sebelum penyenaraian aset XED pada 30 Disember. Terdapat banyak perkara yang perlu dicari dari rakan-rakan berpengalaman ini yang mempunyai pengalaman berharga untuk menyokong projek blockchain teratas seperti Polkstarter, Ultra, Elrond, dan Reef. 


Mengapa Polkadot Blockchain?

Apabila interoperabiliti diperlukan, Polkadot menghadirkan dirinya sebagai pilihan terbaik. Ini menjadikannya rantai yang paling disukai untuk membina rangkaian blockchain yang sangat berskala. Polkastarter, protokol multichain pelindung sumber terbuka yang popular yang memfasilitasi pemindahan rantaian silang bagi sebarang data atau jenis aset dibina di Polkadot.

Begitu juga, Terumbu, enjin hasil pintar pelbagai rantai & agregator kecairan untuk protokol DeFi yang kini dilancarkan di Binance Launchpool juga berdasarkan Polkadot. Keputusan Exeedme untuk mengikuti Polkadot adalah hasil penyelidikan dan pengujian yang luas. 

Mengawasi seberapa besar industri permainan boleh menjadi; rangkaian berantai, sangat cekap yang mampu menangani penskalaan tahap tinggi dan pengeluaran transaksi sangat diinginkan yang menjadikan Polkadot paling sesuai. Mengandalkan kemampuan ini, Exeedme diatur untuk membawa banyak inovasi untuk industri permainan. 

Untuk mengikuti kemas kini DeFi dalam masa nyata, lihat suapan berita DeFi kami Di sini.

PerdanaXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector