Tron [TRX] Membunuhnya dengan Perkembangan Baru, Satu-satunya Jalan Kini Ada

iklan Phemex

Tron sedang berusaha untuk masa depan yang progresif kerana ia memulakan undur untuk Mesin Maya Tron (TVM) pada 30 Ogos. Selain itu, penambahan CoinSwitch, Bitbox, dan Line bersama dengan bank Jerman, Netbank menambahkan TRX ke akaun brokernya, Tron sentiasa dalam perjalanan.

Mesin maya Tron (TVM) akan berada di sini pada 30 Ogos

12 cryptocurrency terbesar di dunia Tron (TRX) tidak berhenti berfungsi atau berusaha untuk memukau industri crypto dengan perkembangannya yang berterusan. Harga tron ​​mungkin telah mencecah $ 0.1 kerana keseluruhan pasaran crypto melalui tempoh merosot. Tetapi perkongsian dan pelancarannya yang baru akan menambah nilai dan kemajuan jangka panjangnya.

Menurut pengumuman rasmi, Mesin Maya Tron (TVM) akan datang pada 30 Ogos. Acara ini akan meningkatkan lagi rangkaian Tron yang memberikannya kemampuan tambahan.

?#TRON acara pelancaran mesin maya. Blockchain ekosistem global, #TRON ke masa depan. ? Tunggu siaran langsung pada 10:30 pagi, 30 Ogos (SGT), akan ada juga undian undian, sampai jumpa di sana. ?#TRX $ TRX https://t.co/q553J2pHjW

– Justin Sun (@justinsuntron) 23 Ogos 2018

Selain itu, ia akan menjadikan platform lebih terukur seperti yang dinyatakan oleh Justin Sun, pengasas Tron, blockchain Tron akan menjadi jauh lebih cepat sehingga kelajuannya lebih dari 200 kali dari Ethereum. Seperti yang dinyatakan oleh peminat Tron, TVM ini mempunyai nilai penting untuk platform Ton untuk memberikan kelebihan berbanding Ethereum:

Pelancaran TVM pada 30 Ogos bermaksud komuniti crypto perlu bertanya:

-TRON boleh melakukan semua yang ETH lakukan dan banyak lagi. Mengapa menggunakan ETH?


-Semua aplikasi ETH boleh berjalan di TRON. Mengapa menggunakan ETH?

-TRON sangat pantas. Mengapa menggunakan ETH?

-20,000 transaksi TRX = harga 1 transaksi ETH. Mengapa menggunakan ETH?#TRON #TRX pic.twitter.com/XDU8wIWxjM

– CryptoDuck (@MikeNerdUK) 21 Ogos 2018

Apabila platform menjadi lebih kuat, projek berdasarkan protokol Tron akan muncul. Dan semakin banyak aktiviti di rangkaiannya, semakin banyak pendedahan kepada TRX dan semakin tinggi nilainya.

Terus tambahkan mereka: CoinSwitch, Bitbox & Garisan

Menurut Tweet terbaru oleh Justin Sun, TRX kini boleh diperdagangkan di CoinSwitch. CoinSwitch adalah platform yang membolehkan perdagangan cryptocurrency di bursa yang berbeza. Dengan lebih daripada 300 mata wang dan 6000 pasangan, pertukaran ini memberikan jumlah sokongan crypto tertinggi.

$ TRX boleh didapati di @coinswitch, salah satu platform agregator pertukaran cryptocurrency terbesar di dunia dengan 250+ syiling dan 6000+ pasangan mata wang. Sehingga 2018, jumlahnya mencapai 1 juta USD setiap hari. Lihatlah #TRX ramalan harga dan langsung #TRON carta harga. pic.twitter.com/KCBk5eUssI

– Justin Sun (@justinsuntron) 23 Ogos 2018

Tron baru-baru ini disenaraikan di BitBox dan Line jadi ketika datang ke prospek masa depan, menambahkan pertukaran baru pada yang paling menonjol adalah salah satu tujuan menurut Sun ketika dia berkongsi dengan Forbes,

“Menambah lebih banyak pertukaran adalah keutamaan kami.”

Dia menambah lagi,

“Sekiranya anda melihat portfolio kami, anda akan mendapat pertukaran dari seluruh dunia: AS, Korea, Jepun, India dan senarai itu berterusan.”

Sun meneruskan dengan,

“Walaupun dengan pasar Bearish saat ini, penggunaan pengguna berjalan lancar untuk TRON. Saya percaya bahawa orang telah memperhatikan bahawa sejak awal kami telah memberikan lebih banyak inovasi daripada blockchain / cryptocurrency lain dan telah memenuhi setiap tonggak yang telah kami tetapkan untuk diri kami sendiri. ”

Tron: Bank Jerman menambah TRX & prospek masa depan

Perkara-perkara menarik terus datang untuk Tron sebagai bank Jerman, Netbank menambahkan Tron dalam akaun Banknya seperti yang dikongsi oleh satu Redditor,

“Saya menggunakan bank ini untuk perbankan sehari-hari dan untuk membeli saham dan agak terkejut apabila saya mengetahui bahawa mereka telah menambahkan cryptocurrency ke akaun broker saya. Butang beli (Kaufen) tidak berfungsi (belum?) Jadi saya tidak dapat membeli crypto melalui akaun ini tetapi mungkin ini akan berubah suatu masa nanti. Masa yang pelik dan menarik di hadapan. ”

Tidak lupa fakta bahawa tidak lama dahulu, Tron memperoleh BitTorrent dengan mana mereka berusaha untuk mencapai perkara yang lebih besar di masa depan:

“Kami juga baru-baru ini memulai Project Atlas, yang akan memungkinkan kami memberi insentif kepada pengguna dalam ekosistem BitTorrent untuk berpartisipasi dan menyumbang ke rangkaian dengan menawarkan token kami sendiri – yang pertama dalam sejarah. Kami juga mempunyai berita yang lebih menarik yang dikeluarkan pada suku keempat. “

Tron berusaha untuk masa depan yang cerah dan menambah nilai di sepanjang garis yang akhirnya akan menambah harganya juga.

Untuk mengikuti kemas kini DeFi dalam masa nyata, lihat suapan berita DeFi kami Di sini.

PerdanaXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector