BitMax.io (BTMX.io) Menyoroti Industri Kripto pada tahun 2019

iklan Phemex

Pada tahun yang lalu, BitMax.io, platform perdagangan berdaftar Singapura, telah berkembang pesat seiring dengan ekosistem blockchain. Ia telah berjaya memantapkan dirinya sebagai pemimpin industri yang baru muncul dan memperoleh pangsa pasar dari platform penyedia yang lebih besar dengan memberikan contoh semangat berpusatkan pelanggan, menyampaikan produk inovatif, dan mengoptimumkan seni bina sistem. Platform ini telah mencapai kemajuan yang luar biasa pada tahun lalu. Beberapa tonggak penting dari 2019 adalah seperti berikut:

Januari:

 • Memperkenalkan Kad Pelbagai Airdrop untuk pengguna platform dengan ganjaran airdrop 3x standard yang berkaitan dengan aktiviti penyenaraian projek terpilih.

Februari:

 • Melancarkan perdagangan margin yang inovatif dengan pembezaan utama: cagaran aset silang untuk fleksibiliti pembiayaan, pinjam & membayar balik secara langsung melalui perdagangan, dan faedah 0% pada margin margin dengan pembayaran balik 8 jam untuk kemungkinan keuntungan yang lebih tinggi. Sejak pelancaran, liputan perdagangan margin telah berkembang untuk pelbagai aset termasuk ALGO, CKB, ATOM, MATIC, ONE, XTZ, LINK, dan BTT serta banyak token platform popular, dan stablecoin.

Mac:

 • Menjalankan lelongan pertama di platform untuk membeli BOLT dengan harga diskaun.
 • Melaksanakan fungsi pelepasan BTMX dipercepat untuk peserta penjualan peribadi.
 • Membolehkan perdagangan margin BTMX di bawah pasangan perdagangan BTMX / USDT dan BTMX / BTC.

April:

 • Mengumumkan sokongan pertukaran mainnet BNB.
 • Sistem dompet BTC yang ditingkatkan dengan alamat deposit baru.
 • Fungsi perdagangan margin yang dioptimumkan dan leverage maksimum BTMX yang disesuaikan untuk perdagangan margin.

Mungkin:

 • Pengukuhan pengurusan global yang diperkukuhkan dengan Shane Molidor bergabung sebagai Ketua Pembangunan Perniagaan Global untuk terus mendorong dan menjadi pemangkin penembusan pasaran institusi.
 • Mengadakan Malam Impak Digital Global pertama di dunia di New York City dengan lebih daripada 200 peserta termasuk pelabur, pasukan projek, penggiat industri, wartawan, dan ahli / pemimpin masyarakat.
 • Mengumumkan penguncian tetap tiga bilion token BTMX.
 • Dagangan yang diaktifkan untuk bahagian penjualan peribadi BTMX (BTMXP) di bawah pasangan perdagangan BTMXP / USDT dan BTMXP / BTC.

Jun:

 • Memperkenalkan Kad Volatiliti pertama untuk memprediksi pergerakan harga jangka pendek pada pelbagai aset digital. Reka bentuk kad turun naik berasal dari produk turun naik Wall Street tradisional dengan struktur pilihan separa.

Ogos:

 • Mengumumkan perkongsian strategik dengan UltrAlpha, platform perkhidmatan pengurusan aset digital profesional dan melancarkan dana inkubator berfokus pada blockchain baru, B-Tech, untuk mendorong pengembangan di luar fasilitasi transaksi dan seterusnya mengumpulkan ekosistem komprehensif BitMax.io.

September:

 • Perlombongan Transaksi yang Dihentikan & Mod Reverse-Mining dan berjaya beralih ke fasa pengembangan perniagaan dan pertumbuhan platform seterusnya.

Oktober:

 • Mengacarakan majlis ulang tahun satu tahun BitMax.io.
 • Melancarkan produk pelaburan BTMX.
 • Melaksanakan Bayaran VIP berjenama baru & Struktur rebat untuk meningkatkan kecekapan perdagangan di platform. Struktur baru ini membolehkan pengguna menerima rebat hingga 2,5 bps (0,025%) untuk memberikan kecairan di platform (“pembuat) sambil mengenakan biaya sebanyak 1,5 bps (0,015%) untuk mengambil kecairan (“ taker).

November:

 • Mengumumkan pelaburan strategik di ChainDream untuk menyokong pendidikan blockchain.
 • Entiti perniagaan Kanada io mendapat kelulusan daripada agensi pengawalseliaan Kanada FINTRAC (Pusat Analisis Transaksi Kewangan dan Laporan Kanada) untuk permohonan lesen Perniagaan Perkhidmatan Wang (“MSB”). Ini menunjukkan fokus mendalam BitMax.io pada pematuhan dalam demografi Amerika Utara yang kritikal.
 • Bekerjasama dengan Prime Trust, entiti amanah yang diatur AS, untuk menawarkan penyelesaian perdagangan over-the-counter (“OTC”) bagi pengguna untuk melakukan transaksi aset fiat-ke-digital yang besar melalui platform Prime Trust.
 • Memperkenalkan tawaran pembayaran kad kredit / debit melalui perkongsian dengan Simplex.

Disember:


 • Selesai pengujian sistem platform derivatif baru dengan penawaran awal kontrak berterusan untuk memperluas produk perdagangan BitMax.io dari perdagangan tunai dan margin hingga perdagangan leveraged yang lebih canggih.

Pada masa ini, BitMax.io menyokong perdagangan margin untuk 46 aset dan menawarkan perdagangan spot di 191 pasangan perdagangan. Platform ini mempunyai lebih daripada 500,000 pengguna berdaftar di seluruh dunia dengan jumlah perdagangan harian purata melebihi $ 70 juta.

Dengan tahun baru, BitMax.io menyatakan bahawa ia akan terus melaksanakan visi strategiknya dalam membangun platform kewangan bertaraf institusi dengan rangkaian produk perdagangan yang inovatif dan perkhidmatan pelanggan terbaik di kelasnya. Inilah pratonton peringkat tinggi untuk  BitMax.ioPelan strategik 2020:

Tawaran Produk Komprehensif:

Pelancaran staking & perkhidmatan pengesahan, perdagangan derivatif, dan penawaran nilai tambah lain untuk memperluaskan perdagangan spot dan margin semasa.

Penambahbaikan Perkhidmatan OTC:

Peningkatan perkhidmatan perdagangan over-the-counter (“OTC”) dengan sokongan pelanggan yang diperibadikan, spread yang lebih ketat, dan proses penyelesaian yang lebih efisien untuk pengalaman fiat on-ramp yang lancar untuk pengguna global.

Pemerolehan Pelanggan Institusi:

Mempercepat penembusan pelanggan dan institusi untuk kecekapan pasaran yang lebih besar dengan kecairan yang lebih mendalam dan penyebaran yang lebih ketat dari pelbagai rakan niaga global yang pelbagai.

Usaha Pematuhan Global Tanpa Henti:

Teruskan pelaksanaan program kepatuhan globalnya dengan pola pikir pengendalian risiko yang kuat dan terus mengawasi perkembangan dan pengembangan kerangka peraturan global yang sedang berlangsung dalam persiapan memasuki pasaran baru.

Kerjasama Strategik Terus:

Bentuk perkongsian strategik dengan lebih banyak pemain industri yang ada dan baru muncul untuk mengembangkan lagi ekosistem BitMax.io pada skala global.

Pada tahun 2019, BitMax.io meletakkan asas yang kukuh dan membina jalan pertumbuhan yang mampan. Platform ini akan terus mengutamakan pelanggan dan mendorong inovasi untuk memaksimumkan penembusan pasaran. Pada masa ini, pasaran kelihatan cukup optimis dan bersemangat mengenai masa depan BitMax.io.

Untuk mengikuti kemas kini DeFi dalam masa nyata, lihat suapan berita DeFi kami Di sini.

PerdanaXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector