Vandaag in Crypto: Elad Roisman wordt nieuwe SEC-voorzitter | Ripple-partners reageren op SEC-rechtszaak | Binance Korea wordt afgesloten | Bitcoin blijft boven $ 23.000

advertentie Phemex

De SEC-rechtszaak tegen Ripple gisteren domineerde vandaag de krantenkoppen met verschillende van zijn belangrijkste strategische partners die het probleem formeel aanpakken en hun standpunt aanbieden met betrekking tot hun associatie met het cryptobedrijf. Een ander belangrijk nieuws dat de krantenkoppen haalde, was de aankondiging van de nieuwe SEC-voorzitter nadat de voormalige vroegtijdig was vertrokken. Laten we eens kijken naar enkele van de belangrijkste verhalen van de dag,

  • Elad Roisman vervangt Jay Clayton als de nieuwe SEC-voorzitter
  • De belangrijkste partners van Ripple, SBI Holdings en MoneyGram, reageren op de SEC-rechtszaak.
  • Binance Korea wordt binnen een jaar na opening gesloten vanwege het lage handelsvolume.
  • Bitcoin blijft boven $ 23.000, terwijl XRP onder $ 0,25 daalt.

Pro-Crypto Elad Roisman neemt het over als de nieuwe SEC-voorzitter

Elad Roisman is de nieuwe voorzitter van de Security and Exchange Commission (SEC) ter vervanging van Jay Clayton, een door Trump aangestelde. De benoeming van Roisman werd goed ontvangen door de cryptogemeenschap, aangezien hij bekend staat als pro-bitcoin en cryptocurrencies in het algemeen. Het nieuws werd verbroken door SEC-commissaris Hester Pierce.

Gefeliciteerd, voorzitter Roisman! Ik kijk uit naar uw leiderschap van de SEC.

– Hester Peirce (@HesterPeirce) 24 december 2020

Jay Clayton zou tegen juni 2021 aftreden, maar vanwege de resultaten van de Amerikaanse presidentsverkiezingen heeft Clayton zijn termijn zes maanden eerder beëindigd. Clayton’s ambtstermijn werd gezien als een beetje regressief en de cryptogemeenschap houdt hem voornamelijk tegen omdat hij verschillende Bitcoin Exchange Traded Fund (BTC ETF) -voorstellen heeft afgewezen. De nieuwe voorzitter wordt daarentegen gezien als pro-crypto en velen geloven dat hij de weg zou kunnen effenen voor positieve regelgeving in zijn ambtstermijn..

Ripple Key Partners SBI Holdings en MoneyGram reageren op SEC-rechtszaak

De SEC-rechtszaak tegen Ripple en twee van zijn leidinggevenden is momenteel het populairste onderwerp in de crypto-ruimte. Gisteren hebben meerdere beurzen de schrapping van het XRP-token aangekondigd, terwijl vandaag twee van zijn belangrijkste strategische partners, SBI Holdings en MoneyGram, het probleem ook formeel hebben aangepakt, maar nogal tegengestelde reacties gaven..

SBI Holdings breidde zijn onvoorwaardelijke steun uit aan Ripple en verzekerde dat zelfs als de rechtszaak tegen hen indruist, ze zich geen zorgen hoeven te maken, aangezien 90% van zijn klanten buiten de VS is, terwijl 80% van het overmakingsvolume dat het genereert ook van buiten de Verenigde Staten komt. . Aan de andere kant neemt MoneyGram een ​​voorzichtige benadering en stelde voor dat ze zouden wachten tot de rechtszaak zich zou ontvouwen en tot die tijd geen gebruik zullen maken van de overmakingscorridors. Ze beweerden verder dat hoewel Ripple een van hun belangrijkste overmakingspartners is, ze hun OAO-diensten niet gebruiken.

Binance Korea stopt binnen een jaar na lancering

Binance vandaag bekend gemaakt de sluiting van zijn Koreaanse dochteronderneming, ook bekend als Binance KR, vanwege lage handelsvolumes en liquiditeit binnen een jaar na de lancering. De officiële aankondiging luidde,

Binance KR zal de lokale beurstransacties beëindigen vanwege een laag gebruik en volume met beperkte handelsparen van BKRW, wat resulteert in beperkte liquiditeit voor zijn gebruikers.


Binance kondigde ook een sluitingsschema aan waarop klanten geen toegang hebben tot hun rekeningen op de beurs. Het sluitingsschema is als volgt:

  • Sluiting van BKRW-heffing en nieuwe registraties bij Binance KR: 24 december 2020 om 13:00 uur KST
  • Sluiting van alle handelsservices bij Binance KR: 10 januari 2021 om 13:00 uur KST
  • Harde uitschakeling (verwacht): 29 januari 2021 om 13:00 uur KST
  • Schrapping van de notering van BKRW / BUSD Liquid Swap- en BKRW-handelsparen: 29 januari 2021 om 13:00 uur KST

Bitcoin blijft boven de $ 23.000, terwijl XRP onder de $ 0,25 duikt

De cryptomarkt bevond zich vandaag in herstelmodus na een aanzienlijke dump gisteren als gevolg van de Ripple-rechtszaak waarin de op twee na grootste cryptocurrency zijn positie aan Tether verloor als gevolg van een prijscrash van 40%. XRP vóór de SEC-rechtszaak consolideerde boven $ 0,50 maar daalde tot $ 0,25 en handelt momenteel tegen $ 0,26.

Bitcoin daarentegen behoudt zijn positie boven $ 23.000, ondanks het feit dat de meeste altcoins een dump hebben geregistreerd met honderden miljoenen aan posities die gisteren zijn geliquideerd..

Bekijk onze DeFi-nieuwsfeed om de DeFi-updates in realtime bij te houden Hier.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector