TRON werkt strategisch samen met Band Protocol voor schaalbare Oracle-technologie en uitgebreide integraties

advertentie Phemex

 

TRON Network, een van de grootste op blockchain gebaseerde besturingssystemen ter wereld, heeft strategisch samengewerkt en de integratie met Band Protocol voltooid om veilige en geverifieerde gedecentraliseerde orakels te brengen om zijn snelgroeiende DeFi en gedecentraliseerde toepassingsruimte van stroom te voorzien. Beide teams lossen het probleem van de schaalbaarheid van de blockchain op en hebben hun krachten gebundeld om hoge doorvoer, aanpasbare en gedecentraliseerde orakels te bieden voor alle TRON-ontwikkelaars en voor verschillende toonaangevende DApps in het TRON-ecosysteem. Bovendien wordt een TRC20 BAND-token speciaal gemaakt voor TRON DeFi DApps om te gebruiken als onderpand, waardeopslag, ruilmiddel en meer!

Als onderdeel van het strategische partnerschap werkt de TRON Foundation al nauw samen met Band Protocol om alle TRON-applicaties te integreren en te beveiligen die betrekking hebben op ondernemingen, overheid DeFi, weddenschappen, games, RNG en meer die miljoenen dollars aan waarde verwerken en cumulatief honderdduizenden hebben van gebruikers. De eerste Band Protocol DApp-integratie is met JUST, het toonaangevende stablecoin-protocol op TRON, om meer dan $ 30 miljoen aan onderpand te beveiligen.

Band Protocol is buitengewoon trots om de eerste externe Oracle-oplossing te zijn die is gekozen om in TRON te worden geïntegreerd.

De bridge-implementatie van het BandChain gedecentraliseerde oracle-netwerk is voltooid met de hulp van TRON-kernontwikkelaars die ook officieel Band Protocol hebben toegevoegd aan de TRON-ontwikkelaarsdocumentatie. De documentatie bood ontwikkelaars een uitgebreide gids over hoe ze de tools konden gebruiken om de gegevens die al beschikbaar waren op het BandChain-bridge-contract op te vragen of om een ​​op maat gemaakt gedecentraliseerd orakel te maken met nauwkeurig afgestelde parameters. Met deze integratie zijn TRON-ontwikkelaars in staat om zeer veilige gedecentraliseerde applicaties te bouwen die echt schaalbaar zijn zonder de beperkingen van buitensporige datakosten of congestieproblemen die veel voorkomen in native op blockchain gebaseerde orakels..

< TK Screenshot van TRON Developer Documentation >

Om het succes van de integratie van Band Protocol met TRON te garanderen, zijn beide teams begonnen met het werken met de toonaangevende gedecentraliseerde applicaties in het TRON-ecosysteem. Dit betekent dat de volgende prijsparen momenteel beschikbaar zijn om te worden gelezen op het BandChain bridge smart contract BTC / USD, ETH / USD, BNB / USD, BUSD / USD, BAND / USD, XAU / USD, XAG / USD, EUR / USD, CNY / USD, JPY / USD, GBP / USD en KRW / USD. De cryptoasset-prijsfeeds van Band Protocol worden elke 5 minuten automatisch bijgewerkt en de feeds voor grondstoffen en deviezen worden eenmaal per uur bijgewerkt.

TRON-ontwikkelaars zijn niet beperkt tot de bovengenoemde gegevenstypen, elk aanvullend orakelscript kan zonder toestemming worden gemaakt en aangepast vanuit gegevensbronnen, aggregatiemethode, update- en beveiligingsparameters om zich aan te passen aan alle eisen van gedecentraliseerde applicaties die zijn gebouwd op TRON.

“We zijn extatisch om TRON te verbeteren met het meest waardevolle orakelproduct op de markt. Deze integratie markeert een nieuw tijdperk van hoogwaardige partners, protocollen en services die migreren naar TRON’s blockchain. De toekomst van blockchain-technologie ziet er rooskleurig uit nu we beginnen aan een reeks toekomstige TRON DeFi-partnerschappen. Het ecosysteem van TRON groeit sneller dan ooit en het feit dat Band Protocol onze topapplicaties beveiligt, helpt ons de acceptatie van DeFi en DApps wereldwijd te versnellen. “

Justin Sun, CEO van BitTorrent en oprichter van TRON.

De openbare TRON-keten wordt beschouwd als een van de meest veilige en operationeel efficiënte openbare-ketensystemen in de blockchain-industrie en wordt vertrouwd door een uitgebreid ecosysteem van belangrijke partners zoals Samsung, Opera, het bedrijfsleven en overheidsdiensten. Het gedecentraliseerde netwerk wordt beheerd door meer dan 925+ unieke en actieve knooppunten waarin het creëren en opslaan van gegevens niet afhankelijk is van een bepaald individu of een bepaalde organisatie

“Band Protocol is verheugd de eerste Oracle-oplossing te zijn die is geïntegreerd in de openbare TRON-blockchain, een pioniersplatform voor schaalbare blockchain-technologie en een wereldwijd toonaangevend besturingssysteem voor bijna 1000 gedecentraliseerde applicaties. Door nauw samen te werken met het TRON-team om veilige, aanpasbare en gedecentraliseerde Oracle-technologie te ondersteunen en te brengen, zal de volgende generatie schaalbare applicaties de motor zijn van de volgende golf van blockchain-acceptatie. “


Soravis Srinawakoon, CEO & Medeoprichter van Band Protocol

Het strategische partnerschap met TRON is een continu proces en een diepe samenwerking die op lange termijn zal worden uitgebreid. Beide teams zullen een cruciale rol spelen bij het creëren van een veilige standaard voor de behandeling van orakels en gegevens in gedecentraliseerde applicaties om het hoogste niveau van beveiligingsgarantie te garanderen met bruikbaarheid om de industrie dichter bij massale acceptatie te brengen.

Blijf op de hoogte terwijl we de komende weken de ontwikkeling en integratie van TRON DApps aankondigen!

 

Bekijk onze DeFi-nieuwsfeed om de DeFi-updates in realtime bij te houden Hier.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector