Tron stijgt met 6% bij de viering van de lancering van TVM en overtreft de ETH-transactie- en accountnummers

advertentie Phemex

Tron is een altcoin die continu op zijn routekaart heeft gepresteerd. Elke dag is er een opbouw van positief nieuws en sentiment rondom de munt. De laatste 24 waren niet anders voor TRX, aangezien de munt voor zichzelf positief nieuws blijft opleveren. De impact van dit nieuws is dat de munt op het moment van rapportage in de afgelopen 24 uur bijna 6% is gestegen.

Langverwachte TVM-ambtenaar gelanceerd  

TRON hield op 30 augustus 2018 (SGT) een wereldwijd lanceringsevenement voor de TRON Virtual Machine (TVM), waarmee een nieuw tijdperk werd ingeluid met alle supporters en gelovigen. Gecentreerd rond het TRON-ecosysteem, lanceerde het evenement officieel de TVM, die volledig compatibel is met Ethereum, met hogere snelheid, lagere kosten en eenvoudigere bediening er bovenop.

De TVM is een lichtgewicht, complete virtuele Turing-machine die is ontworpen voor de ontwikkeling van het ecosysteem van TRON. De TVM heeft tot doel miljoenen wereldwijde ontwikkelaars een op maat gemaakt systeem voor blockchain te bieden dat efficiënt, ontwikkelaarsvriendelijk, stabiel, veilig en gemakkelijk te optimaliseren is..

In het geval, zei Justin Sun,

“De lancering van de officiële versie van de TVM betekent dat TRON zal beginnen met de overgang van de bouw van basisinfrastructuur naar de nieuwe fase van ecosysteemuitbreiding. We zijn er vast van overtuigd dat de ontwikkeling van TRON een nieuwe wind in de branche zal brengen. We geloven ook dat we onze missie om het internet te decentraliseren, kunnen voltooien. ”

Een nieuw tijdperk van aanmelding voor TRON is aangebroken!

Tijdens de livestream beweerde CTO Chen Zhiqiang:

“We omarmen eindelijk de mijlpaal van TVM, officieel gelanceerd op MainNet, dit is een spannend moment. Later beschreef Chen Zhiqiang de aanroepprocedure van een volledig knooppunt en een Tron-netwerk, waardoor de ontwikkelaars een uitgebreider begrip kregen van respectievelijk het implementatieproces, om hun eigen op TRON gebaseerde DAPP effectiever te ontwikkelen. “

#TRON Marcus, technisch directeur, zei dat TRON het Dapp-tijdperk betrad, #TVM is volledig compatibel met #Ethereum, met uniek virtueel geheugenmechanisme, uniek resource management-model en resourceverbruik van slimme contracten is 2B in plaats van 2C, wat vriendelijker is voor ontwikkelaars. #TRX pic.twitter.com/N5jhXqgR4Y

– Justin Sun (@justinsuntron) 31 augustus 2018

Lees ook: Tron [TRX] verhoogt 11% terwijl Justin een reeks positief nieuws uitbrengt

Tron breidt het netwerkecosysteem uit, centimeters dichter bij Ethereum

Justin Sun, oprichter van TRON, heeft de afgelopen maand enkele belangrijke gegevens van het TRON-netwerk gedeeld. Het is gemeld dat het totale aantal TRON-accounts 282.859 heeft bereikt, een stijging van 1431% vergeleken met 28 juli, een stijging van 465,00% vergeleken met 25 juni toen het TRON MainNet werd gelanceerd. Vanaf nu is het TRON-accountnummer 11 keer dat van Ethereum (in een periode van 2 maanden na de lancering van MainNet) en heeft het hetzelfde niveau van EOS bereikt. Dit is inderdaad een doorbraak voor TRON.

282.859 accounts tot 29 augustus 416.497, eendagstransacties piek op 20 augustus. Met hoge prestaties en bruikbaarheid van #TRON, dagelijkse transactie- en TRON-netwerkaccounts zijn erg snel gegroeid. Nu is TRON een van de grootste gedecentraliseerde netwerken ter wereld geworden. #TRX $ TRX pic.twitter.com/wMMYxbH8hB

– Justin Sun (@justinsuntron) 30 augustus 2018

Bovendien bereikte het transactieaantal van TRON in één dag een piek van 416.497 in augustus, een stijging van 741% vergeleken met juli, een stijging van 13.565% in de periode van 2 maanden na de lancering van MainNet; vergeleken met Ethereum in dezelfde periode van 2 maanden nadat het zijn MainNet lanceerde, is het gemiddelde dagelijkse transactieaantal van TRON 19 keer dat van Ethereum. Bovendien heeft het piekaantal van TRON eendaagse transacties 31% van dat van Ethereum bereikt. Het TRON-ecosysteem blijft actief met groeiende doorbraken in sleutelindexen.

Trons inspanningen hebben ook geleid tot het opbouwen van een wereldwijde gemeenschap en het vergroten van het bereik. En uitbreiding van het bereik is prijzenswaardig. Het aantal SR-kandidaten is de afgelopen maand gestegen van 70 naar meer dan 100. De community van TRON is ook gegroeid. Op Facebook heeft het totale aantal volgers van Justin Sun’s persoonlijke account en de TRON Foundation bijna 1 miljoen bereikt; TRX heeft voortdurend №1 gerangschikt in de discussies van Twitter.

Tron heeft zeker meerdere redenen gegeven voor zijn houders en gemeenschap om te juichen en blijft dat doen. De TVM waarvan werd aangenomen dat het het fortuin voor TRX zou veranderen, wordt nu gelanceerd en het netwerk ziet er sterker uit dan ooit, zodat er meer kan groeien. Dat is ook de markt die de munt beloont

Zal TRX binnenkort in de top 5 cryptocurrencies kunnen doorbreken? Laat ons uw mening hierover weten.

Bekijk onze DeFi-nieuwsfeed om de DeFi-updates in realtime bij te houden Hier.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me