TRON: een jaar van nieuwe mijlpalen en prestaties

advertentie Phemex

In 2020 kwam de hele cryptocurrency-industrie weer tot leven, aangewakkerd door institutionele investeringen, nieuwe ontwikkelingen en een golf van DeFi-innovatie die het nut en het potentieel van grote cryptocurrencies beter ontdekte.

TRON is zonder twijfel een van de meest actieve platforms dit jaar. Als een gedecentraliseerd platform voor bestandsopslag en het delen van inhoud heeft TRON grote vooruitgang geboekt in de richting van een grotere acceptatie en het uitbouwen van het potentieel van het platform – dankzij een overvloed aan nieuwe acquisities en ontwikkelingen in 2020.

Laten we eens kijken wat het tot nu toe heeft bereikt.

2020 in een overzicht

Het jaar met een knal beginnen, TRON voltooide de onverwachte overname van Steemit Inc in februari – een van de meest populaire blockchain-gebaseerde blognetwerken. Door dit te doen, heeft het meer dan 10.000 dagelijkse actieve gebruikers aan het TRON-ecosysteem toegevoegd.

In april wierp de samenwerking van TRON met Samsung vruchten af ​​en werd een exclusieve TRON-sectie gelanceerd in de Samsung Play Store, waardoor honderden miljoenen eigenaren van Samsung-apparaten rechtstreeks vanaf hun telefoon toegang hebben tot TRON dApps..

Niet lang daarna kondigde TRON het stablecoin-leen- en governanceplatform JUST aan en voltooide een uitverkochte tokenverkoop voor JST op Poloniex. Het JST-token zou stijgen tot 20x zijn noteringsprijs na een golf van prominente beursnoteringen.

&# 128640; #LaunchBase #ALLEEN MAAR Token Sale in 60 minuten!​

Wie het eerst komt, het eerst maalt, dus blijf alert!​

&# 128071;https://t.co/qtZQUKsCcM pic.twitter.com/gJ3eKUOjuf

– Poloniex Exchange (@Poloniex) 5 mei 2020

Toen we de tweede helft van het jaar ingingen, werden de DeFi-ambities van TRON duidelijk en werden er een heleboel nieuwe DeFi-gerelateerde ontwikkelingen op het netwerk gedaan. Beginnend met een ontwikkeling die TRC20-tokens interoperabel maakte met het Waves-platform, dankzij Gravity – een cross-chain communicatieprotocol.

Enkele dagen later werd de eerste gedecentraliseerde automatische marktmaker (AMM) -beurs gelanceerd op TRON – bekend als JustSwap. De livestream van de lancering werd bekeken door meer dan een half miljoen mensen, en JustSwap boekte onmiddellijk succes en vormde de basis van DeFi op TRON.

Het JUST-platform is in augustus gelanceerd, waardoor opbrengstlandbouw mogelijk wordt gemaakt voor TRON-netwerkdeelnemers en de eerste TRX-gesteunde stablecoin aan gebruikers wordt geboden. In september werd BitTorrent (BTT) gelanceerd als een TRC20-token en als onderpandmethode toegevoegd aan JUST, terwijl TRON een samenwerking aanging met Band Protocol om gedecentraliseerde op Oracle gebaseerde prijsfeeds naar dApp-ontwikkelaars te brengen.

TRON sloot september af met een knal en werkte ook samen met BitGo om ingepakte bitcoin (WBTC) en ingepakte ether (WETH) naar de TRON-blockchain te brengen als TRC20-tokens. Als gevolg hiervan kunnen gebruikers nu transacties uitvoeren met BTC en ETH op TRON, terwijl ze profiteren van de extreem lage transactiekosten.

TRON was in staat om dit momentum in het laatste kwartaal van het jaar vast te houden door DLive – een van de grootste gedecentraliseerde streamingplatforms en het op een na grootste streamingplatform in Turkije – in oktober over te nemen en diezelfde maand zijn eigen orakelservice te lanceren (JustLink).

In december werkte TRON samen met Huawei om de BitTorrent-app naar de AppGallery-winkel van Huawei te brengen om gedecentraliseerde bestandsdeling mogelijk te maken met maximaal 3 miljard apparaten, en lanceerde het ook het door TRON aangedreven gedecentraliseerde uitleenplatform JustLend voor een indrukwekkende ontvangst..

Het TRX-token

De belangrijkste begunstigde van deze inspanningen? De TRX-tokenhouders. Sinds het begin van het jaar heeft het TRON-token een bijna constante waardegroei gekend.

Volgens gegevens van CoinMarketCap heeft TRX in 2020 een algemene bullish trend laten zien, beginnend het jaar bij $ 0,0133 voordat het opklom tot de huidige waarde van $ 0,029 – gelijk aan een winst van 118 YTD.

Het TRX-token is in 2020 vrijwel constant gegroeid. CoinMarketCap

Deze groei lijkt grotendeels te zijn gekatalyseerd door het toenemende aantal nieuwe use-cases voor het TRX-token – dat nu kan worden gebruikt om JUST stablecoins te slaan, verhandeld op JustSwap voor andere TRC20-tokens, ingezet voor netwerkbeloningen en wordt gebruikt voor yield farming. onder andere in verschillende op TRON gebaseerde DeFi-protocollen.

Dit heeft er ook toe bijgedragen dat TRX-handelsvolumes hun hoogste waarde ooit bereikten in 2020, aangezien meer dan $ 7 miljard aan TRX op één dag in september van eigenaar veranderde tijdens een snelle prijsstijging – wat duidt op een groeiende interesse in het actief..

En het jaar is nog niet helemaal voorbij.

Bekijk onze DeFi-nieuwsfeed om de DeFi-updates in realtime bij te houden Hier.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me