Thomas Lee voelt dat een Ethereum-rally op het punt staat te beginnen

Ethereum-prijzen zijn in een puinhoop geweest sinds het zijn hoogste punt ooit bereikte van $ 1417,38 in januari 2018. Veel dingen zijn niet in het voordeel van de munt en daarom bevindt het zich nu in een bereik van $ 200 – $ 250 dat altijd dreigt te doorbreken de steun van $ 200. Hoewel er op dit moment niet veel positief is voor het Ehtereum, vindt de cryptogigant nog steeds steun van enkele van de leidende namen in de industrie, waarbij Thomas Lee de laatste is, aangezien hij gelooft dat de rally op het punt staat te beginnen in Ethereum..

Lee noemt meer technisch dan fundamenteel

Thomas Lee, hoofd onderzoek bij Fundstrat Global Advisors, heeft onlangs een notitie aan zijn klanten vrijgegeven waarin hij verklaarde dat Ethereum een ​​rally zou kunnen beginnen zodra het door investeerders en handelaren is oververkocht. Volgens Lee heeft deze uitverkoop Ethereum tegen een zeer aantrekkelijke prijs gekocht en binnenkort kunnen investeerders massaal rond de munt gaan stromen. Volgens Lee heeft Ether de afgelopen drie maanden de helft van zijn waarde verloren en presteerde het met twee standaarddeviaties slechter dan large-cap munten, wat erop zou kunnen duiden dat het tijd is voor een rebound. Om hem uit zijn brief te citeren

“Ethereum staat op het punt een trendbreuk te beginnen en een sterke rally teweeg te brengen”, “Het sentiment is momenteel overdreven negatief.”

Lee merkte ook op dat, historisch gezien, wanneer Ether met twee standaarddeviaties slechter presteerde dan peers, het die verliezen heeft teruggedraaid. Hij verwacht dat het token tegen het einde van het jaar $ 1.900 zal bedragen.

Lee is redelijk optimistisch over cryptocurrencies, ondanks de enorme uitverkoop van de munten en tokens sinds begin 2018. Afgezien van Ethereum heeft Lee een koersdoel van $ 25.000 op Bitcoin, dat momenteel ongeveer een kwart daarvan waard is..

Lees ook: Justin Sun doet opnieuw een beroep op Ethereum Misery, vraagt ​​Dapps om Tron over Ethereum te gebruiken

Zal Ethereum weer stijgen? – Een antwoord waar iedereen naar op zoek is

Ethereum is momenteel omgeven door alle gezochte problemen – of het nu gaat om technische problemen als netwerkcongestie, schaalbaarheid, vertraging en in projecten en updates, ICO’s verkoop en toenemende concurrentie. Maar als experts mogen geloven dat de routekaart van Ethereum en toekomstige projecten nog steeds voldoende potentieel hebben om alle huidige pijn van Ethereum weg te nemen en het te helpen zijn verloren glorie terug te winnen in termen van prijs en geloofwaardigheid.

Als we verschillende nieuwsbronnen, aankondigingen en evenementen mogen geloven, lijkt het Ethereum-team al zijn focus te hebben verlegd naar de belangrijkste releases die de naald naar schaalbaarheid zouden brengen; namelijk de Casper Proof-of-Stake release en Sharding release.

In juni kwam een ​​deel van het nieuws aan de orde, omdat hij de ernst van de situatie voor Ethereum begreep, gaf Schepper Vitalik Buterin aan dat het team zou kunnen proberen de volgorde waarin Casper en sharding aan het werk zijn te veranderen. Casper, Ethereum’s lang geplande consensus-algoritme proof-of-stake, belooft energiezuiniger en egalitairder te zijn dan het huidige proof-of-work-systeem, terwijl sharding de sleutel zou kunnen zijn om het systeem op te schalen naar een enorm aantal transacties. Als dit plan werkt, zouden de technologieën worden gecombineerd om een ​​versie van het protocol te creëren die orden van grootte efficiënter zou kunnen zijn

In augustus tweette Jun Hasegawa, de oprichter en CEO van OmiseGO, ook dat hij een enorme schaalvergroting en acceptatie van Ethereum tegen 2020 verwacht, terwijl hij de toekomst van Ethereum schetst en de roadmap van de groei in de komende twee jaar. Jun die zijn Twitter-handle gebruikte, gaf een waarschijnlijke routekaart die liet zien waar Ethereum naartoe gaat. Hij was echt optimistisch en toch realistisch omdat hij alle lof had voor ‘s werelds op een na grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie. Volgens hem is het jaar 2019 waarin Ethereum zijn echte zakelijke acceptatie zal vinden en de DApps op zijn blockchain zullen stijgen. Waarna Ethereum in 2020 enorm zal opschalen, omdat de acceptatie ervan zou toenemen naarmate de munt meer mainstream zou worden.

Crypto-economie mijn perspectief / voorspelling.


2017: Speculatie (ICO’s)

2018: PoC / Eco-systeembuidl / schaaloplossingen (L2 #Plasma #OmiseGO/ L1 #Sharding #Casper ) / Interchain-protocollen

– JUNΞ (@JUN_Omise) 30 juli 2018

2019: daadwerkelijke acceptatie van bedrijven / UIUX-focustools / Meer Dapps

2019 ~ 2020: #Ethereum massaal schaal en gebruikt door gov.

We zullen een enorm verschil zien tussen een echt adopteerbaar protocol en een giftig speculatieproject.

– JUNΞ (@JUN_Omise) 30 juli 2018

Met Ethereum, in technische zin beschikbaar tegen spotgoedkope prijzen en fundamenteel op het punt om zijn problemen te beëindigen, lijkt het erop dat de munt op het punt staat zijn nieuwe hoogtepunten weer te zien, net zoals Lee verwacht. Wat nu te wachten staat, is de implementatie van nieuwe technologieën en updates die, als het op tijd gebeurt, investeerders Ethereum zeker tot hun beste weddenschap zouden maken..

Zal Ethereum weer uit de as herrijzen en nieuwe hoogten bereiken? Laat ons uw mening hierover weten.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector