Ripple Lead on Question – Student zoekt opheldering voor het promoten van XRP boven Bitcoin op Stanford University

advertentie Phemex

Ik kwam een ​​tweet tegen die ‘Pierre Rochard’ op 24 januari 2019 had gepost. Het trok mijn aandacht toen ik las dat meneer Rochard beweerde dat ‘‘Susan Athey’(Het bestuurslid van Ripple en Stanford-econoom) werd omgekocht door Ripple om valse informatie over Bitcoin te promoten. Hij deelde deze informatie met een screenshot dat ‘Prof. Athey blokkeerde hem op Twitter sociale media.

De corrupte academische wereld verkeert in een volledige crisisstand

De econoom van Stanford werd omgekocht door Ripple (XRP) om valse informatie over Bitcoin te promoten

Pas op voor oplichters, fraudeurs, charlatans en handlangers! pic.twitter.com/lwwiE8AIG9

– Pierre Rochard [⚡️] (@pierre_rochard) 24 februari 2019

Student zoekt duidelijkheid van Stanford-professor

Het begon door de student van Stanford University genaamd ‘Conner Brown’ die de e-mail op Twitter deelde waarvan hij beweerde dat hij deze al met professor had gedeeld. Volgens de verklaring van de student heeft Susan Athey, professor in de economie van technologie aan de Standford Graduate School of Business, ‘meerdere onjuistheden’ over Bitcoin gedeeld in vergelijking met XRP ’.

https://t.co/7Z9PAb98Qb

– Conner Brown ⚡️ (@_ConnerBrown_) 24 februari 2019

Hoewel de presentatie op de business school een maand oud is – maar de student die niets van de professor via e-mail hoorde – nam twitter en deelde dezelfde e-mail voor een duidelijk beeld. De mail luidt als volgt;​E-mail in detail

Susan Athey is het niet eens met de bewering van de student


Het is de moeite waard te vermelden dat Prof.Athey, samen met Professor The Economics of Technology aan de Stanford Graduate School of Business. bestuur van Ripple Labs.

Na de tweet is prof.Athey het niet eens met de bewering van studenten en nam hij Twitter op 24 februari 2019, en legt uit dat ‘zij niet de professor in de klas was – eerder een gastdocent in de klas met de rol van Ripple onthuld. In haar woorden;

Hé, ik was een gastdocent in deze klas met de rol van Ripple onthuld, niet de professor; Conner heeft nooit contact met mij opgenomen of deze brief met mij gedeeld; zijn beschrijving van mijn lezing is een karikatuur, en ik ben het niet eens met zijn karakterisering van de lezing.

– Susan Athey (@Susan_Athey) 24 februari 2019

Met de bewering van Prof.Athey vroeg de student opnieuw om dia’s die ze tijdens de presentatie had gepresenteerd en op verzoek deelden Prof.Athey de presentatie (die hieronder gaat)

Hier zijn mijn dia’s. In tegenstelling tot wat je zou denken van Conner’s post, zijn de lezing en dia’s van zeer hoog niveau, intuïtief, aangezien dit een MBA-les was zonder achtergrond in blockchain. Gewoon proberen om het grote plaatje te geven, evenals enkele van de uitdagingen. https://t.co/fI5bQ9HxKn

– Susan Athey (@Susan_Athey) 24 februari 2019

Nog steeds half beantwoord

De presentatiedia’s waren geen ‘volledig punt’ op het gesprek – Pierre Rochard en andere cryptoliefhebbers begonnen vragen te stellen over ‘audioversie van de presentatie en de onthulling’. Als zodanig bleef meneer Rochard vragen ‘Zonder de audio’ …

Zonder de audio, alleen op basis van de inhoud van de dia’s, komt deze presentatie uit als een Ripple (XRP) infomercial.

– Pierre Rochard [⚡️] (@pierre_rochard) 24 februari 2019

Bovendien, XRP-liefhebber, die de voorkeur geeft aan Ripple en zijn native token ‘raakte betrokken bij een gesprek’ en zegt dat ‘XRP-vergelijking met BTC goed is als het gaat om betaling. In het bijzonder beweert de gebruiker ‘Elliptic Herb’ door XRP for Payment te bewonderen persoonlijk dat ‘BTC slecht is voor betaling omdat het traag is’.

Ik denk dat het elektriciteitsargument alleen relevant is als je dezelfde use case rechtstreeks vergelijkt. XRP is voor betalingen, BTC voor SoV. Het is misschien beter om het energieverbruik van LN txns direct te vergelijken met XRP txns. Persoonlijk denk ik dat BTC slecht is voor betalingen omdat het traag is.

– Elliptisch kruid (@EllipticHerb) 24 februari 2019

Als reactie hierop beweert de heer Rochard ‘BTC blijft veel meer liquide dan XRP’.

Eerlijk, mijn mening is dat zowel waardeopslagplaatsen als betalingen liquiditeit vereisen, en dat BTC nog steeds veel meer liquide is dan XRP. Misschien kan XRP zijn liquiditeit op een duurzame manier sneller laten groeien dan BTC en het uiteindelijk inhalen, maar ik ben sceptisch omdat we nog niet eens XRP-futures hebben.

Dus voorlopig wachten cryptoliefhebbers (met name Bitcoin-maximalisten) op verdere opheldering van prof. Aan de andere kant, XRP-enthousiastelingen, die een instantie van XRP nemen als een goede manier om te betalen, en de positieve kanten ervan stilletjes aanmoedigen.

Om op te merken – er is nog niets afgerond en hier presenteer ik alleen de open verklaring van prof.Athey, beweringen van de student en mijn interactie met Pierrce Rochard.

Blijf op de hoogte met Coingape, want we onderzoeken wat professor A te zeggen heeft over de bewering van de student – Elke mening in de tussentijd is welkom.

Wat denk je dat de claim echt ethisch is? Of denk je dat er iets ontbreekt??

Bekijk onze DeFi-nieuwsfeed om de DeFi-updates in realtime bij te houden Hier.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map