Prijsanalyse 4 oktober: Bitcoin, Ripple [XRP], Litecoin, Credits en EOS

advertentie Phemex

Ripple, Litecoin, EOS en Credits breken af ​​van de algemene bearish trend en boeken vrijdag relatief indrukwekkende winsten.

EOS zal waarschijnlijk terugvallen naar $ 2,6 in het geval dat het voortzettingsvlagpatroon centraal komt te staan.

De markt voor cryptocurrency is op vrijdag gemengd rood en groen na een lusteloosheid van de handelsweek. De meeste cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, drongen sterk aan op herstel, maar belangrijke hindernissen hielden aanzienlijke winsten op afstand. De drie belangrijkste digitale activa zouden boven specifieke congestiezones van verkopers kunnen uitstijgen. Bitcoin brak bijvoorbeeld boven de $ 8.500, maar slaagde er niet in de hindernis van $ 8.600 te doorbreken. Ethereum verdiende meer dan $ 180, maar $ 185 was een harde noot om te kraken. Ripple, aan de andere kant, duwde tegen belangrijke ondersteuningsgebieden, maar slaagde er niet in de weerstand van $ 0,26 te doorbreken.

Elders op de markt heeft Apple’s CEO Tim Cook duidelijk gemaakt dat de technologiegigant geen plannen heeft om een ​​cryptocurrency uit te geven. Cook is van mening dat het belangrijk is om valuta te zijn die beter aan de staat kan worden overgelaten.

Zijn opmerkingen komen te midden van de lopende lobby voor de lancering van de digitale valuta Libra van Facebook Inc. Bovendien eisen de toezichthouders in de Verenigde Staten dat ze de CEO van Facebook Mark Zuckerberg tegen januari 2020 ontmoeten.

Terwijl de regelgevende strijd voortduurt, melden rapporten dat sommige van de 28 leden van de Libra Association overwegen het project te verlaten. MasterCard, Visa en zelfs PayPal zouden koudwatervrees hebben over hun betrokkenheid. Een mogelijke reden voor de koude voeten is om ervoor te zorgen dat ze de reputatie die ze in de loop der jaren bij toezichthouders al hebben opgebouwd, niet schaden. PayPal was zelfs niet aanwezig op een bijeenkomst van de Libra Association in Washington DC op 3 oktober.

Bitcoin-prijsanalyse – XBT / USD 1-uurgrafiek

Bitcoin vormt een bullish patroon op de korte termijn in stijgende driehoek dat geleidelijk een doorbraak nadert. Na bevestiging van de uitbraak zal het bullish been van Bitcoin zich richten op de hindernis op $ 8.500. De moeilijkste taak voor Bitcoin-bulls is om de prijs boven de oplopende trendlijnondersteuning te houden. Dit zal hen in staat stellen om het aantal inzendingen te verhogen, wat in combinatie met een sterker technisch beeld en een hoog volume de cryptoasset naar hoge niveaus zal stuwen richting $ 9.000.

XBT / USD-uurgrafiekXBT / USD-uurgrafiek door Tradingview

Ondertussen suggereert het korte-termijnbeeld dat de verkopers de touwtjes in handen hebben. De voortschrijdend gemiddelde convergentiedivergentie (MACD) zit vast in het negatieve gebied. Trouwens, de toenemende negatieve divergentie geeft aan dat de bearish actie zal blijven zegevieren totdat de hierboven besproken bullish setup in actie komt.. Krptoben, een analist met Tradingview deelt vergelijkbare doorbraaksentimenten:

“BTC Forming Ascending Triangle leerboek bullish moet de weerstand bij 8481 doorbreken om dit bullish patroon te bevestigen en deze aflopende trendlijn te ondersteunen. Laten we eens kijken of BTC-stieren op korte termijn bewegingen omhoog kunnen duwen. “

Ripple (XRP) prijsanalyse

Ripple koestert vrijdag een bullish trend en lijkt zich los te maken van de andere grote cryptocurrencies. Dit volgt op een pulldown die sinds begin oktober plaatsvindt. Het 38,2% Fib-retracementlevel tussen de laatste swing high van $ 2636 en een swing low van $ 0,2324 dempte de dalingen die een low vormden op $ 0,24.

Door de opwaartse correctie van de afgelopen dagen is XRP boven de belangrijkste niveaus gestegen, inclusief de voortschrijdende gemiddelden (zowel de 50 MA als de 100 MA op de uurgrafiek). Bovendien zit de prijs weer in het opwaartse trending-kanaal. De voortschrijdend gemiddelde convergentiedivergentie (MACD) laat ook zien dat de kopers de controle terugnemen.

CoingapeBron: TradingView

Litecoin (LTC) Prijsanalyse

Litecoin zit al meer dan een week vast in een bereik tussen $ 52 (ondersteuning) en $ 57,50 (weerstand). Alle pogingen om boven de limiet te komen, zijn gedwarsboomd door de bestaande verkoopdruk. De kleine bullish leg op vrijdag slaagde er bijvoorbeeld in om boven de 50 MA op de 4-hour chart te breken, maar zakte uit op $ 57,50. Litecoin handelt momenteel tegen $ 57 te midden van een opbouwend bearish momentum.

TradingviewBron: TradingView

Het voortschrijdend gemiddelde convergentieverschil suggereert dat de huidige trend zijwaarts zal blijven. Het indicatorherstel bereikte het boven de gemiddelde lijn, maar slaagde er niet in de opwaartse trend vast te houden. Voorlopig kunnen we verwachten dat LTC binnen bereik blijft totdat er een uitbraak optreedt richting $ 60.

Credits Prijsanalyse – CS / BTC 4H-grafiek

Tegen de achtergrond van de algemene daling van de markt, de CS / BTC handelspaar laat een positieve trend zien in termen van groei in volumes en prijzen. Op de grafiek kunnen we zien dat de prijs opnieuw is hersteld van de ondersteuningslijn in de zone van 0.0000105-0.0000110 BTC en zich voorbereidt op een nieuwe test van de weerstandszone rond 0.0000127-0.0000130 BTC. Door deze zone te doorbreken kan de prijs stijgen naar de zone van 0.000015-0.000016 BTC. De overselling van technische indicatoren kan een extra stimulans zijn voor investeerders bij het nemen van een positie, evenals fundamentele nieuwsprestaties.

CreditsGrafiekbron door TradingView

EOS-prijsanalyse

EOS ontwikkelt ook zijn eigen weg naar herstel, ondanks dat het algemene beeld op de cryptomarkt negatief is. De overweldigende uitbraak vorige week werd stopgezet op $ 2,6 (grote steun) en maakte plaats voor de aanhoudende bullish actie binnen een vlagpatroon.

TradingViewBron: TradingView

De prijs is met 2% gestegen op de dag en verhandelt de 50 MA op de vier-uurgrafiek. Ook een stijgende trend is de relatieve sterkte-index (RSI). De dieptepunten van de indicator hebben een hoger hoog patroon gemaakt. Op het moment van de pers wijst de RSI op 50 nog steeds naar boven ten opzichte van de aanhoudende correctie die waarschijnlijk boven $ 0,30 uitkomt

Bekijk onze DeFi-nieuwsfeed om de DeFi-updates in realtime bij te houden Hier.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me