Met Alfacash Store kunnen gebruikers Crypto-blootstelling krijgen zonder te worden blootgesteld

advertentie Phemex

Cryptocurrencies worden mainstream. Van de goedkeuring van Visa en Mastercard tot de uitstap van Paypal en Revolut naar crypto, crypto heeft eindelijk de massa bereikt. Gezien de toestemmingsloze aard van blockchain-technologie, zijn er echter nog steeds veel regelgevingshindernissen waarmee het pad van cryptocurrency naar volledige massale acceptatie wordt geconfronteerd.

Een van die belemmeringen zijn de zware know-your-customer (KYC) -vereisten die zijn opgesteld door financiële instellingen en die hebben geleid tot een toenemend percentage van de bevolking zonder en onder een bank in zowel ontwikkelde als ontwikkelingslanden..

Zelfs als gebruikers erin slagen toegang te krijgen tot bankdiensten, wordt hun vaak elementaire financiële diensten geweigerd die hen de kans zouden geven om hun leven te verbeteren. Cryptocurrencies democratiseren financiën en helpen banken zonder bank: om bitcoin te verplaatsen heb je gewoon een ontvangende portemonnee nodig, dat is alles. Volgens naar gegevens van de Wereldbank, In 2017 hadden 1,7 miljard mensen geen bankrekening.

In een poging om het witwassen van geld, de financiering van terrorisme en ander illegaal gebruik van cryptocurrency tegen te gaan, hebben toezichthouders over de hele wereld het cryptoplatform gedwongen om KYC-controles op hun gebruikers af te dwingen. Dit leidt vaak tot invasieve praktijken van cryptoplatforms en veel hoofdpijn, zodat gebruikers kunnen worden uitgebuit tegen enorme kosten.

Er zijn echter bedrijven in de ruimte die oplossingen voor deze problemen afdwingen, zelfs als ze voldoen aan de KYC controleert. Een van die bedrijven is Alfacash Store, een niet-bewarende cryptocurrency-uitwisseling die sinds 2012 actief is.

Crypto-blootstelling zonder te worden blootgesteld

Alfacash Store, als een gereguleerd bedrijf dat voldoet aan de 5e antiwitwasrichtlijn van de Europese Unie, dwingt KYC-controles af. Het doet dit echter anders via een proces dat wordt aangedreven door Sumsub, een marktleider die vrijwel onmiddellijke KYC-verificatie mogelijk maakt..

Op Alfacash hoeven gebruikers zich alleen maar aan te melden en hun identiteit te verifiëren met behulp van een van de drie door de overheid uitgegeven identificatiedocumenten:

  • nationale identiteitskaart
  • Rijbewijs
  • Paspoort

Nadat ze hun identiteit hebben geverifieerd met een door de overheid uitgegeven document, kunnen ze doorgaan met het maken van een foto van zichzelf met het document in de hand om fraude te voorkomen. Nadat de selfie is gemaakt en op voorwaarde dat zowel de gebruiker als het document er duidelijk in te zien zijn, vindt de verificatie na drie minuten automatisch plaats.

Dat is het. Geen video’s met handgeschreven tekens, geen onnodige risico’s bij het gebruik van uw documenten en geen vernederende verzoeken om persoonlijke informatie. Zodra KYC is geslaagd, hoeven gebruikers hetzelfde proces niet opnieuw te doorlopen.

Bovendien is het doorlopen van KYC niet eens nodig als ze een cryptocurrency inwisselen voor een andere, en als zodanig alleen nodig om handel in cryptoassets voor fiat-valuta. De eenvoudige widget van Alfastore heeft een bekende en intuïtieve gebruikersinterface.

Beveiliging staat voorop


Het doorlopen van deze stappen vereist natuurlijk dat gebruikers bepaalde gevoelige informatie delen. Alfastore dwingt sterke bescherming van consumentengegevens af onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) principes.

In sommige gevallen worden de overhandigde gevoelige gegevens uitgebuit en gebruiken slechte actoren deze om gebruikers op te lichten. In enkele zeldzame gevallen, de gelekte gegevens waren voldoende voor deze actoren om gebruikers te bedreigen en te proberen aan te vallen om hun cryptocurrency-bezit achterna te gaan.

Door de AVG-principes te volgen en ervoor te zorgen dat zo min mogelijk informatie wordt verzameld, wordt de veiligheid van de gebruiker gegarandeerd. Door samen te werken met marktleiders en betrouwbare organisaties, wordt de toewijding van Alfastore op het gebied van beveiliging nog eens benadrukt.

Uiteindelijk betekent dit dat Alfastore een veilig handelsplatform voor cryptocurrency is. Omdat het geen bewaarplatform is, kunnen gebruikers beginnen met het verhandelen van hun crypto-activa onmiddellijk na registratie in het geval van crypto-naar-crypto-transacties, of na het doorlopen van KYC in het geval van fiat-naar-crypto-transacties..

 In de toekomst breidt Alfastore zijn ecosysteem uit met cryptocurrency-verwerking en portefeuillediensten. Het platform ondersteunt al de meeste topcryptoassets, waaronder BTC, ETH, XRP en LTC. Het ondersteunt ook belangrijke tokens uit de gedecentraliseerde financiële ruimte (DeFi), waaronder UNI, YFI, DAI, MKR en Wrapped Bitcoin.

EEN volledige lijst met ondersteunde cryptoassets is te vinden op de website van het platform. Alfastore is ook ingesteld om promoties, kortingen en andere speciale programma’s toe te voegen om gebruikers aan boord te helpen in de cryptocurrency-ruimte.

Het bedrijf wordt gerund door een team van exporteurs in crypto-economie en -programmering die rotsvast geloven in de kracht van cryptocurrencies. Het is bedoeld om een ​​duurzaam en transparant bedrijf op te bouwen en tegelijkertijd gebruikers en kansen te bieden tegen lage kosten. Jij kan registreer voor het platform om te beginnen met het verhandelen van cryptovaluta zonder te worden blootgesteld.

Bekijk onze DeFi-nieuwsfeed om de DeFi-updates in realtime bij te houden Hier.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector