Litecoin [LTC] vindt integratie met HTC Exodus terwijl Charlie Lee zich aansluit als adviseur

advertentie Phemex

Crypto Maverick en Litecoin-oprichter Charlie Lee hebben nog een veer aan zijn pet toegevoegd, aangezien hij nu zijn plaats vindt als adviseur voor HTC Exodus Smartphones, een gedistribueerde grootboek-smartphone, die in de herfst van 2018 zal worden gelanceerd. HTC kondigde ook aan dat zijn telefoons LTC en Lightning Network op Litecoin native.

Litecoin dichter bij het bieden van een real-world use-case voor zijn munten

HTC had in mei aangekondigd dat het de allereerste mobiele telefoon met blockchain-technologie zou lanceren die is bedoeld voor gedecentraliseerde applicaties en beveiliging. Op 10 juli kondigden de Exodus-ontwikkelaars aan dat het bedrijf ook een smartphone met een ingebouwde cryptocurrency-portemonnee zou lanceren en gebruikers in staat zou stellen het populaire CryptoKitties-spel op zijn mobiele apparaten te spelen..

HTC-vertegenwoordigers zeiden dat het bedrijf een enorme ervaring heeft opgedaan in de productie van smartphones en nu wil proberen het wereldwijde web te hervormen en de droom van decentralisatie van miljoenen mensen op aarde tot leven te brengen..

De in Taiwan gevestigde elektronicagigant heeft naar verluidt meer dan 100 miljoen smartphoneapparaten vervaardigd en wil nu “het internet hervormen” door “decentralisatie een realiteit te maken”. Deze HTC is van plan om te doen met zijn nieuwe op blockchain gebaseerde Exodus-smartphone, die ergens later dit jaar zal verschijnen.

Bovendien is HTC van plan om ondersteuning te bieden voor Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH), naast Litecoin (LTC), via het eigen blockchain-netwerk van zijn smartphone. Volgens het multinationale elektronicabedrijf zal zijn Exodus-smartphone de handel in cryptocurrency tussen gebruikers van zijn apparaten vergemakkelijken.

Charlie Lee, de maker van Litecoin, kondigde Litecoin-ondersteuning door HTC Exodus aan door te tweeten:

Ontmoet het HTC Exodus-team vorige week en was erg opgewonden om te horen dat de telefoon LTC en Lightning Network native op Litecoin ondersteunt! Ik zal een adviseur zijn, omdat ik zie dat het hebben van een veilige crypto-telefoon die LN eenvoudig maakt, nodig is voor massale acceptatie.

P.S. Nee, ze zullen BTC niet verwijderen. https://t.co/WQcygPVst0

– Charlie Lee [LTC⚡] (@SatoshiLite) 30 juli 2018


Lee’s ervaring met gedecentraliseerde producten helpt de HTC-telefoon zeker om een ​​goede marktstrategie te ontwikkelen. Zijn naam als adviseur zou het project ook helpen om veel geloofwaardigheid en goodwill te krijgen.

Dit nieuws werd goed gewaardeerd door Phil Chen, Decentralized Chief Officer (DCO) bij HTC en Exodus terwijl hij tweette

“Bevoorrecht voor de Exodus Phone om te werken met @SatoshiLite en @starkness. Opgewonden om met jou op deze reis te zijn. @edithyeung @dominic_w ”

Bevoorrecht voor de Exodus Phone om mee te werken @SatoshiLite en @starkness. Opgewonden om met jou op deze reis te zijn. @edithyeung @dominic_w https://t.co/JwRefIEPIP

– Phil Chen (@ philchen913) 30 juli 2018

Lees ook: “TokenPay is een scam – blast Tone Vays met een disclaimer om elke Litecoin-gelovige kwaad te maken

Exodus – Gedecentraliseerde smartphones kunnen een fortuin draaien voor HTC

Als je de smartphonetrends volgt en de smartphonemarkten in de gaten houdt, is het vrij duidelijk dat HTC het de afgelopen jaren niet zo goed doet, ondanks het maken van een aantal geweldige apparaten. Het wordt constant gezeurd door de concurrentie die wordt geleverd door Apple, Samsung en Chinese tegenhangers OnePlus, Oppo en Vivo. Met de manier waarop de zaken verlopen, lijkt het erop dat het bedrijf gokt op een cryptofoon om zichzelf een voorsprong te geven op zijn huidige concurrenten, aangezien het een voorsprong kan hebben bij het aantrekken van crypto-ondersteunende en privacybewuste jongeren..

De dingen zullen echter ook in deze ruimte niet hetzelfde zijn, aangezien er een paar nieuwe groepen concurrenten opduiken, aangezien een paar bedrijven ook op dit gebied bezig zijn. Sirin Finney werkt ook aan een vergelijkbare telefoon en heeft al de technische specificatie vrijgegeven voor een ultraveilig mobiel apparaat dat belooft de cryptocurrency-transacties van de gebruiker privé te houden. De telefoon zal een ingebouwde portemonnee voor koude opslag hebben en zal worden gebouwd door hetzelfde bedrijf dat de iPhone bouwt, Foxconn. Als we berichten in de media mogen geloven, zijn er al meer dan 25.000 apparaten vooraf besteld.

Een andere concurrent van HTC, de Chinese telefoonfabrikant Huawei, zou ook serieus in gesprek zijn met Sirin Labs om zijn toestel onder de blockchain te brengen..

De aanstelling van Charlie Lee en de toevoeging van LTC en Lighting Network aan de smartphone is absoluut een geweldige strategie voor HTC om het voortouw te nemen. Nu is het iets om te kijken hoe het bedrijf zijn telefoon uitrolt. Als alles op schema ligt, kan dit zeker het lot van HTC veranderen

Zal HTC een voorsprong kunnen nemen in de Blockchain en crypto-gebaseerde telefoons of zal het terrein verliezen aan Sirin Labs en anderen die momenteel soortgelijke smartphones testen? Laat ons uw mening hierover weten.

Bekijk onze DeFi-nieuwsfeed om de DeFi-updates in realtime bij te houden Hier.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector