Het opkomende “extremisme” in Crypto, is Craig Wright de meest gehate persoon in Crypto?

Craig Wright is niet de meest sympathieke persoon in het crypto-universum sinds hij “ten onrechte beweerde” Satoshi Nakamoto te zijn. De controverse rondom hem is blijven groeien, zoals regelmatig is gebleken tegen enkele prominente namen in de cryptocurrency-wereld. En het nieuwste drama van BCH-vork heeft de zaken zojuist verergerd, omdat veel prominente jongens negatieve opmerkingen over hem hebben gemaakt.

Is Craig Wright eigenlijk een slechterik in de cryptowereld?

Craig Wright bevindt zich op dit moment niet op een erg goede plek. Hij krijgt kritiek uit alle hoeken en van veel prominente persoonlijkheden uit de crypto-wereld vallen hem aan vanwege zijn beweringen en bedreigingen die hij heeft uitgevaardigd met betrekking tot de nieuwste BCH-hard fork. De zeer recente dreiging, waarbij hij de crypto-wereld voor losgeld in ontvangst nam door te dreigen de Bitcoin-prijs naar $ 1000 te verlagen terwijl BCH zich voorbereidt op de splitsing.

Tweeten voorafgaand aan de splitsing van het Bitcoin Cash-protocol, dat zelf een splitsing is van de ‘kern’ Bitcoin-blockchain van augustus 2017, waarschuwde Wright Bitcoin-mijnwerkers dat, als ze ondersteuning tonen voor de door Roger Ver / Jihan Wu (Bitmain) ondersteunde Bitcoin Cash ABC (BCH) over zijn Bitcoin Satoshi’s Vision (BSV) -project, zou hij zijn kant van elke daaropvolgende ‘hasjoorlog’-strijd willen financieren door bitcoins te verkopen en de prijs op $ 1000 te brengen.

Aan alle BTC-mijnwerkers …

Als u overschakelt naar de mijne BCH, moeten we dit mogelijk financieren met BTC, als we dat doen, verkopen we voor USD en, nou … we denken dat de BTC-markt geen ruimte heeft … het tankt.

Denk er over na. We zullen veel verkopen!

Bedenk dat ….

En heb een fijne dag

(BTC tot 1000 faseert mij niet) pic.twitter.com/oUScEahtWc

– Dr Craig S Wright (@ProfFaustus) 14 november 2018

Deze verklaring heeft veel kritiek gekregen. Joseph Young, de bekende journalist, zegt verder: “Craig Steven Wright was een slechterik en nu is hij gewoon kanker. Hij beïnvloedt zowel Bitcoin als Bitcoin Cash op een negatieve manier en begint een hasjoorlog “

Aanvankelijk was Craig Steven Wright een slechterik.

Maar nu is hij gewoon kanker. Hij beïnvloedt zowel Bitcoin als Bitcoin Cash op een negatieve manier en begint een hasjoorlog die middelen aan beide ketens verspilt.

Het is allemaal persoonlijk voor hem, hij is een maniak. Steun deze dwaas niet.

– Joseph Young (@iamjosephyoung) 15 november 2018

Craig had een paar dagen geleden Roger Ver bedreigd met het wereldwijd verstoren van cryptocurrency-handel als vergelding voor de aanstaande Bitcoin Cash-hardfork. Dit is hoe Craig Wright reageerde op Ver’s steunbetuigingen voor de hard fork aangekondigd door BitcoinABC:

‘Als je oorlog wilt … zal ik 2 jaar lang geen handel drijven. Niets. In de oorlog kan geen enkele munt verhandeld worden. Als je ABC wilt, wil je shitcoins, welkom bij een faillissement <​> Ik zal BCH een paar jaar op 0 zien handelen <​> Kant met ABC, je haat bitcoin, je bent mijn vijand. Jij hebt <​> geen idee wat dat betekent. Jij zal. IK BEN Satoshi <​> Uw keuze.”

Hij had ook enkele negatieve opmerkingen ontvangen van Vitalik Buterin toen Tim Copeland een nieuws deelde over Craig-opmerkingen over de vork, en zei dat “Vitalik Buterin vindt dat Craig Wright geen stem mag hebben”

Vitalik Buterin vindt dat Craig Wright geen stem mag hebben. Hoewel velen het niet eens zijn met zijn overtuigingen, tactieken en gedrag, geloof ik dat hij, net als iedereen, het recht heeft gehoord te worden. Dus hier is zijn kant. @VitalikButerin @JihanWu @CobraBitcoin #bitcoincash #crypto https://t.co/W4AcMkT5Fi

– Tim Copeland (@Timccopeland) 12 november 2018

waarop Vitalik antwoordde: “Craig Wright moet absoluut een stem hebben. Maar dat geldt ook voor ons allemaal.

Vitalik Buterin vindt dat Craig Wright geen stem mag hebben. Hoewel velen het niet eens zijn met zijn overtuigingen, tactieken en gedrag, geloof ik dat hij, net als iedereen, het recht heeft gehoord te worden. Dus hier is zijn kant. @VitalikButerin @JihanWu @CobraBitcoin #bitcoincash #crypto https://t.co/W4AcMkT5Fi

– Tim Copeland (@Timccopeland) 12 november 2018

In augustus had Vitalik de BCH-gemeenschap gevraagd Craig Wright niet te volgen.

De BCH-gemeenschap mag GEEN compromis sluiten met Craig Wright om “een splitsing te voorkomen” en moet het als een kans aangrijpen om hem definitief uit te sluiten en af ​​te wijzen. Bitcoin Craig (BCC) kan het ticker-symbool overnemen van de inmiddels ter ziele gegane cryptocurrency waarvan het een passende opvolger is.

– Vitalik niet-gever van Ether (@VitalikButerin) 22 augustus 2018

Of het nu goed of fout is, Craig Wright verliest hier zeker wat gezicht, maar raakt in de strijd met iedereen in de branche. Laten we eens kijken hoe hij reageert als de vork onderweg is.

Is Craig Wright echt een slechterik of zijn het dat anderen zich tegen hem hebben verenigd? Laat ons uw mening hierover weten.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me