Ethereum maakt munitie klaar om zijn prijs naar nieuwe hoogtepunten te brengen

advertentie Phemex

Ethereum, de op een na grootste munt van de cryptostraat, vecht misschien om de prijs hoog te houden en de congestie- en snelheidsproblemen op te lossen, maar het heeft zeker nieuws dat op de lange termijn structureel positief zou kunnen zijn voor de munt..

Ethereum om Constantinopel te verwelkomen terwijl Bitmain de Ethereum-mijnpool lanceert

In oktober van dit jaar bereidt Ethereum zich voor op zijn grootste upgrade, wat de grootste test tot nu toe voor de Blockchain van $ 29 miljard zou kunnen zijn. Deze upgrade, die Constantinople wordt genoemd, is bedoeld om de efficiëntie in het Ethereum-netwerk te vergroten en de transactiekosten te verlagen. Constantinopel is ook een springplank naar de grotere doelen van Ethereum; een reeks veranderingen die de transactiesnelheid en schaal verbeteren. Momenteel lijdt het netwerk van Ethereum, net als dat van Bitcoin, aan een paar grote problemen: hoog energieverbruik (door mijnbouw), centralisatie van mijnpools en gebrek aan toegang tot mijnbouwhardware.

Het langetermijnproject van Ethereum, Casper, heeft tot doel deze problemen aan te pakken. Constantinopel legt de basis voor Casper, dat Ethereum wil verschuiven van een proof-of-work (POW) -systeem naar een proof-of-stake (POS) -systeem. Deze upgrade zou een droom kunnen zijn die uitkomt voor Ethereum, maar het zal niet gemakkelijk worden. Systeembrede upgrades vereisen dat alle software die wordt gebruikt om bijna gelijktijdig naar nieuwe regels te upgraden, wat betekent dat er coördinatieproblemen zijn die moeten worden overwonnen om ervoor te zorgen dat de code blijft werken zoals bedoeld. Ethereum wordt ook geconfronteerd met een “moeilijkheidsbom”.

“De” Moeilijkheidsbom “van Ethereum verwijst naar de toenemende moeilijkheidsgraad van puzzels in het mijnbouwalgoritme dat wordt gebruikt om mijnwerkers te belonen.”

In 2019 zal de moeilijkheidsbom het veel moeilijker maken om ether te delven (en dus transacties te verwerken). De grootste uitdaging van Ethereum is of je de bom moet uitstellen of de upgrades moet versnellen voordat deze toeslaat. Eén ding is zeker, Ethereum staat klaar voor een geweldige rit in de aanloop naar oktober.

Hoewel dit Ethereum’s eigen positieve update is, breidt Bitmain-backed mining pool BTC.com zijn aanbod uit met Ethereum en Ethereum classic, kondigde het bedrijf donderdag aan. De verhuizing maakt deel uit van een poging om “Ethereum te helpen zijn mijninfrastructuur te schalen”, aldus de aankondiging. Bitmain’s projectdirecteur Zhong Zhuang zei dat het bedrijf hoopt

“Om het netwerk van Ethereum uit te breiden door … beloningen door te geven via ons [Full Pay Per Share] -systeem”, dat mijnwerkers beloont voor deelname aan de pool. “

Met name zullen de nieuwe pools GPU- en CPU-miningopties bevatten, aldus de release, ondanks het feit dat Bitmain eerder dit jaar zijn eerste Ethereum-gerichte applicatiespecifieke geïntegreerde schakeling (ASIC) voor Ethereum uitbracht..

Lees ook: NASDAQ Ready to List & Handel in Bitcoin, Ethereum & andere crypto’s tegen 2019

CBOE lanceert tegen eind 2018 Ethereum-futures

Terwijl iedereen op zoek is naar BTC ETF en de goedkeuring ervan, in een opmerkelijke sprong voorwaarts voor de Ethereum-gemeenschap en de algehele cryptocurrency, vertelden CBOE, de grootste opties en futures-uitwisseling in de VS de marktmakers dat het debuut van Ether-futures aan het beginnen is dichtbij. De uitwisseling wacht echter op aanvullende duidelijkheid van de CFTC.


Deze nieuwe ontwikkeling met mogelijk verstrekkende gevolgen zou eind 2018 kunnen plaatsvinden,

Om dat proces een vliegende start te geven, baseert CBOE naar verluidt de aankomende etherfutures op de onderliggende markt van het cryptocurrency-platform Gemini, opgericht en gerund door Tyler en Cameron Winklevoss..

CBOE verkent de Ethereum-cryptocurrency met een marktwaarde van $ 29 miljard al op een aantal verschillende manieren. Het heeft ook gerelateerde producten op de achtergrond gebouwd in afwachting van extra duidelijkheid.

Zal de positiviteit van de nieuwsstroom geweldig zijn voor Ethereum, veel mensen zouden willen afwachten hoe Ethereum Constantinopel upgradet? Als het soepel verloopt, zien we een sterk voordeel op de medaille. Wederom een ​​afwachtende situatie voor de Ethereum-gemeenschap en investeerders

Zal Ethereum deze aankondigingen met succes kunnen waarmaken en Bitcoin kunnen verslaan om de nummer 1 cryptocurrency te worden? Laat ons uw mening hierover weten.

Bekijk onze DeFi-nieuwsfeed om de DeFi-updates in realtime bij te houden Hier.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector