Deze week in Cryptos: Square-ups Bitcoin-verkoop terwijl Walmart op stablecoin nult

advertentie Phemex

Hoofdzaken

  • Reddit Bitcoin-discussie is positief
  • Square verkocht in het tweede kwartaal $ 125 miljoen BTC
  • SEC kan cryptoknooppunten uitbesteden
  • Walmart patenteert een stabiele munt
  • Grijstinten met Coinbase Custody
  • Zuid-Korea begint een regelvrije zone

Reddit Bitcoin-discussie is positief

De interesse in Bitcoin stijgt zeker en is verreweg positief. En hier komt nog een nummer dat het ondersteunt. Technische onderzoekers van Comparitech analyseerden meer dan 48.000 Reddit-posts en 7.500 artikelen van verschillende verkooppunten om erachter te komen welke cryptocurrencies worden bekeken met de meest gunstige voorwaarden. De studie concludeerde dat 85,5% van de cryptocurrency-gerelateerde onderwerpen positief was. Uit het onderzoek bleek ook dat het niet alleen Bitcoin is, maar dat zelfs altcoins zoals Cardano, Ether, Litecoin en Tron 85% tot 90% gunstige sentimenten hadden..

Square verkocht in het tweede kwartaal $ 125 miljoen BTC

Het positieve sentiment over Bitcoin is nu duidelijk zichtbaar in de financiële resultaten van bedrijven die ermee werken. Volgens de laatste aankondiging heeft Payments-bedrijf Square in het tweede kwartaal van 2019 $ 125 miljoen aan Bitcoin (BTC) -inkomsten gegenereerd via zijn mobiele betalingsdienst Cash App. Volgens de aankondiging van de resultaten profiteerden de Bitcoin-inkomsten van het bedrijf gedeeltelijk van de prijsstijging van de grootste cryptovaluta gedurende het kwartaal. Als gevolg van deze prijsstijging was er ook een overeenkomstig toegenomen volume van Bitcoin, zeggen ze. Dit resulteerde in een brutowinst van $ 2 miljoen voor het bedrijf.

SEC kan cryptoknooppunten uitbesteden

Deze week zag meer nieuws over de beslissing van SEC om toonaangevende cryptoknooppunten uit te voeren. Een recent gepubliceerd document onthulde dat de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) plannen heeft om aannemers in te huren om specifieke volledige cryptocurrency-knooppunten voor de overheidsinstantie uit te voeren. Volgens de SEC-documentatie wil de toezichthouder dat externe contractanten knooppunten voor Bitcoin Core (BTC), Ripple (XRP) en Ethereum (ETH) gebruiken om de nalevingsrisico’s te bewaken..

Walmart patenteert een stabiele munt

Na de Weegschaal van Facebook heeft een andere Amerikaanse bedrijfsgigant zijn plannen ontketend om crypto’s in te voeren. En deze keer is het Walmart. Volgens een recente patentaanvraag door het bedrijf zou retailgigant Walmart kunnen werken aan de uitgifte van een aan USD gekoppelde stablecoin. De indiening, deze week gepubliceerd door het U.S. Patent and Trademark Office (USPTO), schetst een methode voor “het genereren van één digitale valuta-eenheid door de ene digitale valuta-eenheid te koppelen aan de reguliere valuta”, wat een fiat-gekoppelde stablecoin betekent. Het zou ook huishoudens met een laag inkomen die bankieren duur vinden, de keuze kunnen geven om ‘hun vermogen te behandelen bij een instelling die in het grootste deel van hun dagelijkse financiële en productbehoeften kan voorzien’, aldus de aanvraag..

Grijstinten met Coinbase Custody

De reputatie van Coinbase als veilige bewaring voor cryptocurrencies heeft in het verleden veel klanten aangetrokken en dat blijven ze doen. De recente toevoeging aan deze lijst is Grayscale Investments. Volgens de recente rapporten heeft Grayscale Investments Coinbase Custody aangegrepen om te dienen als de nieuwe beveiligingsprovider voor zijn digitale activa. Volgens het meest recente kwartaalrapport beweert Grayscale $ 2,7 miljard aan activa onder beheer te hebben, waarmee het zijn posities in het eerste kwartaal van $ 1,2 miljard meer dan verdubbelt. Grijstinten bevat bitcoin, bitcoin cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Stellar Lumens, XRP en Zcash. Coinbase Custody is ook van plan om Grayscale’s Horizon (ZEN) -token te bewaren, in afwachting van goedkeuring door de regelgevende instanties om het actief te ondersteunen.

Zuid-Korea begint een regelvrije zone


Zuid-Korea heeft opnieuw bewezen dat het bloedserieus is over cryptocurrencies en hun toekomst in het land. Daarom heeft het besloten om de ontluikende industrie in het land te benutten door een gedeeltelijke ‘reguleringsvrije’ zone voor cryptobedrijven aan te bieden. Volgens het beschikbare nieuws is Busan door de nationale regering van Zuid-Korea uitgeroepen tot een ‘reguleringsvrije’ zone voor blockchain-ontwikkeling, een stap die lang werd verwacht maar nu geformaliseerd is als onderdeel van een grotere liberaliseringsimpuls. Zug, Zwitserland zou een van de modellen voor de zone zijn. De aankondiging stelt ook dat BNK Busan Bank, een Koreaanse beurs genoteerde lokale instelling, toezicht zal houden op blockchainbeheer met betrekking tot financiën en mogelijk een stablecoin ontwikkelt die is gekoppeld aan de gewonnen.

Bekijk onze DeFi-nieuwsfeed om de DeFi-updates in realtime bij te houden Hier.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector