De kelderende prijs van Ethereum houdt de straat verdeeld

advertentie Phemex

Ethereum-prijs lijkt de vloer niet te vinden. Omdat de straat gelooft dat dit de vloer is, overschrijdt de prijs van Ether deze opnieuw, wat een verder nadeel blootlegt. Veel stieren zien dit als een oververkochte kans om te kopen, de beren geloven dat dit het eindspel is van de op een na grootste cryptocurrency op straat..

Beren zeggen verkopen

Ethereum (ETH), na een tijdje stil te zijn gebleven rond de $ 350, zag vandaag een duizelingwekkende daling van $ 300, de eerste keer sinds november 2017, wat een uitval van 60% betekent in 2018. Hoewel er op dit moment geen duidelijke informatie is. redenen voor wat er met Ethereum is gebeurd en waarom de prijs zo’n belangrijke daling heeft ondergaan, lijkt de daling, fundamenteel, te wijten aan de toename van de concurrentie, schaalbaarheidsproblemen en congestie waarmee de blockchain in realtime wordt geconfronteerd. Ten eerste was het Fcoin wiens controversiële bedrijfsmodel zijn gebruikers aanmoedigde om te stemmen op digitale activa die op het punt staan ​​te worden vermeld door de vorm van airdrops die de Ethereum-blockchain verstoppen..

Toen nam de verhuizing van Tron en EOS naar hun eigen MainNet niet alleen twee van de grootste projecten van Ethereum Blockchain weg, maar begon ook directe concurrentie met Ethereum te vormen. Ether was in februari met meer dan $ 1.000 omhooggeschoten toen startups projecten bouwden bovenop de Ethereum-blockchain en digitale tokens verkochten in ruil voor ether in crowd-sales, bekend als initiële muntenaanbiedingen. Investeerders die Ether kochten om deel te nemen aan die ICO’s, dreven de prijs op. En nu sommige van die projecten worden geïncasseerd om kosten te dekken of verhuizen naar hun Mainnet, doet Etherum pijn, wat leidt tot deze zwakte.

Lees ook: Ethereum-oprichter Vitalik Buterin heeft een nieuw consensus-algoritme uitgebracht om aanvallen te bestrijden

Bulls zeggen nog steeds kopen, dit is nog maar het begin

Hoewel de vochtigheid op korte tot middellange termijn aanhoudt, zijn de fundamenten van Ethereum op lange termijn nog steeds sterk en kan de prijs zeker een herstel zien. Velen geloven dat Ethereum de trend van de Bitcoin volgt en de daling is dat de prijs vergelijkbaar is met die van Bitcoin nadat de Mt Gox failliet ging, om vervolgens weer te stijgen. Zelfs Ran Neuner tweette dat het erop lijkt dat Ethereum oververkocht is.

ETH is net gedaald naar de niveaus van september 2017. Ik weet niet zeker wanneer de markt zal omslaan, maar ik weet zeker dat we op dit moment ver oververkocht zijn. pic.twitter.com/0H1Rpw4gBj

– Ran NeuNer (@cryptomanran) 13 augustus 2018

De Ethereum Foundation werkt woest aan schaaloplossingen. Plasma, Sharding, Casper, zijn allemaal prioriteiten voor de Foundation en haar bondgenoten bij het opbouwen van een geschaalde, gedecentraliseerde blockchain. Ook blijft de Enterprise Ethereum Alliance interessante bondgenoten toevoegen. Onlangs had Jun Hasegawa, de oprichter en CEO van OmiseGO, ook de toekomst van Ethereum en de routekaart voor de groei ervan in de komende twee jaar geschetst. Volgens hem is het jaar 2019 waarin Ethereum zijn echte zakelijke acceptatie zal vinden en de DApps op zijn blockchain zullen stijgen. Waarna Ethereum in 2020 enorm zal opschalen, omdat de acceptatie ervan zou toenemen naarmate de munt meer mainstream zou worden.


Crypto-economie mijn perspectief / voorspelling.

2017: Speculatie (ICO’s)

2018: PoC / Eco-systeembuidl / schaaloplossingen (L2 #Plasma #OmiseGO/ L1 #Sharding #Casper ) / Interchain-protocollen

– JUNΞ (@JUN_Omise) 30 juli 2018

2019: echte bedrijfsacceptatie / UIUX-focustools / Meer Dapps

2019 ~ 2020: #Ethereum massaal schaal en gebruikt door gov.

We zullen een enorm verschil zien tussen een echt adopteerbaar protocol en een giftig speculatieproject.

– JUNΞ (@JUN_Omise) 30 juli 2018

Onlangs had Vitalik ook een nieuwe schets gegeven van het algoritme dat controle vereist op meer dan 99% van de knooppunten van de Blockchain om een ​​aanval uit te voeren, waardoor Ethreum bijna aanvalsbestendig is..

Hoewel de daling op korte termijn ongecontroleerd is, heeft Ethereum nog steeds veel in de hand om het bedrijf fundamenteel te veranderen. Hoewel het niet gemakkelijk zal zijn om het sentiment van de markt onmiddellijk te veranderen, zullen de leveringstermijnen en de manier waarop de huidige problemen worden beheerd, zeker iets zijn waar beleggers naar zouden kijken.

Zal Ethereum de strijd winnen en zijn verloren glorie herwinnen? Laat ons uw mening hierover weten.

Bekijk onze DeFi-nieuwsfeed om de DeFi-updates in realtime bij te houden Hier.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector