Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) Zie scherpe correctie. Wat zullen investeerders nu doen?

advertentie Phemex

De bredere cryptocurrency-markt ging op woensdag 27 januari een diepe correctie in. Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) voerden scherpe correcties door, waardoor het algehele marktsentiment negatief werd en de totale marktkapitalisatie daalde tot onder $ 900 miljard.

Op een 24-uurs grafiek testte Bitcoin opnieuw niveaus onder $ 30.000, hoewel het zich weer herstelde en momenteel wordt verhandeld op $ 31.653 niveaus. De aanhoudende neerwaartse druk op de BTC-prijs van de afgelopen 15 dagen heeft beleggers echter in de war gebracht over de vraag of we in de komende dagen een nieuwe grote correctie tegemoet gaan..

Hetzelfde was het geval voor Ethereum (ETH). Ondanks het bereiken van zijn hoogste punt ooit boven $ 1450, is ETH er niet in geslaagd het momentum vast te houden. Elke prijscorrectie in BTC heeft zelfs geleid tot gelijktijdige winstboeking in ETH. Dit is wat beleggers op het gegeven moment zouden moeten doen.

Bitcoin (BTC) On-Chain Fundamentals verbeteren, Whales Adressen stijgen

Om eerlijk te zijn, zijn grote spelers uit de industrie en walvissen de afgelopen twee weken van prijscorrectie doorgegaan met het opbouwen van hun positie in Bitcoin. Beursgenoteerde bedrijven zoals MicroStrategy en Marathon Patent Group hebben tijdens de recente correctie enorme posities opgebouwd.

De twee bedrijven hebben een goede hoeveelheid verzameld die zogenaamd naar de koude opslag gaat, wat resulteert in een tekort aan BTC-aanbod. Op woensdag lanceerde de Canadese investeringsgigant Ninepoint Partners hun Bitcoin Trust Fund ondanks eerdere regelgevingshindernissen rond Bitcoin ETF.

Gegevens van Santimnet laten zien dat we sinds juni 2020 nog een Bitcoin “megawalvis” hebben met meer dan 100K + Bitcoins. Aan de andere kant blijven Bitcoin (BTC) -adressen met 1000+ BTC in aantal groeien.

&# 128051; Voor het eerst sinds 24 juni, #Bitcoin heeft een 2e walvisadres met 100k+ $ BTC tokens gehouden, waarbij deze ontwikkeling 4 uur geleden opkwam @santimentfeed‘s gegevens. Er zijn nu ook 233 nieuwe adressen met 1.000+ $ BTC in hen, een duidelijk #AllTimeHigh. https://t.co/I6xhR4mEcv pic.twitter.com/U5XNrQrfed

– Santiment (@santimentfeed) 28 januari 2021

Deze verbeterende fundamentals en institutionele deelname suggereren dat spelers in de detailhandel vanaf nu een paar hoeveelheden zouden kunnen verzamelen. Ja, na de mega-rally eerder deze maand zal de prijsvolatiliteit van Bitcoin (BTC) waarschijnlijk aanhouden en kunnen we nog meer dalen zien. Het is verstandig om de gespreide aankoopbenadering te volgen in plaats van meteen all-in te gaan.

En als je iemand bent die wacht om een ​​periode van 5 jaar vast te houden, is elke dip hier een goed niveau om te kopen. In het afgelopen decennium heeft BTC 200% samengestelde rendementen op jaarbasis behaald, waarbij het elke andere activaklasse met een enorme marge heeft verslagen. Als u uw wiskunde doet, weet u wat u vanaf hier kunt winnen. Bezorgd over de regelgeving?

Tot uw verbazing blijkt dat wetgevers en traditionele instellingen langzaam aan het opwarmen zijn voor BTC. De burgemeester van Miami, Francis Suarez, is bereid om van de stad een crypto-innovatiehub te maken. Interessant is dat de whitepaper over Bitcoin (BTC) nu op de officiële website van de Miami Municipal Corporation staat. Patrick McHenry, vertegenwoordiger van het 10e district van Carolina van het Amerikaanse congres, prees de burgemeester van Maimi.


Onder de indruk van wat u doet in Miami, burgemeester @FrancisSuarez. Ik hoop dat meer beleidsmakers zich bij ons zullen aansluiten om Amerikaanse innovatie te ondersteunen. https://t.co/FfWTKVyIa1

– Patrick McHenry (@PatrickMcHenry) 27 januari 2021

Vergelijkbaar lijkt de situatie in Azië te zijn! Bank of Singapore verklaarde onlangs dat crypto-activa in de toekomst het potentieel hebben om goud gedeeltelijk te vervangen.

Ethereum (ETH) ondergaat een fundamentele transformatie met DeFi

Ja, Ethereum (ETH) is vluchtig geweest, maar slaagde er niet in om nieuwe hoogtepunten vast te houden! Als we het echter zien, vormt het een sterke steun op het niveau van ongeveer $ 1100. Zelfs voor $ 1100 is de ETH-prijs 50% hoger dan het voorgaande jaar. Net als Bitcoin worden de ETH-fundamentals sterker.

Het ETH-aanbod op de beurzen heeft een dieptepunt in 26 maanden bereikt, wat heeft geleid tot een aanbodstijging. Er is ook een enorme institutionele belangstelling voor de lancering van CME Ether Futures in de komende tien dagen.

&# 128051; #Ethereum eerder op de dag gedaald naar een dieptepunt van $ 1.215, maar de statistieken van het uitwisselingsaanbod blijven een optimistisch beeld schetsen. De verhouding van $ ETH tokens op uitwisselingen, evenals tokens in het bezit van de top 10 walvisuitwisselingsadressen, zitten nu op een dieptepunt in 26 maanden. &# 128526; https://t.co/Riti75WFHO pic.twitter.com/kbDQqeYNMk

– Santiment (@santimentfeed) 28 januari 2021

Marktanalisten zijn optimistisch over Ethereum (ETH), gebaseerd op de groei van de Crypto DeFi-markt. CoinShares chief strategy officer Meltem Demirors verklaarde onlangs dat Ethereum enkele fundamentele structurele veranderingen ondergaat. Ze voegde eraan toe:

“We hebben behoorlijk wat aanloop gezien, en als het gaat om nieuwe applicaties, producten en diensten die worden gebouwd, worden veel van hen bovenop het Ethereum-netwerk gebouwd”.

Fundstrat-analist heeft al een 7x-doelstelling voor ETH gegeven ten opzichte van de huidige niveaus.

Bekijk onze DeFi-nieuwsfeed om de DeFi-updates in realtime bij te houden Hier.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector